Dünya
11 Şub 2020 16:01 Son Güncelleme: 11 Şub 2020 16:05

Meghan ve Harry'nin ardından Kraliyet'e bir kötü haber daha!

İngiliz Kraliyet Ailesi'nde Prens Harry ve Meghan Markle'ın ayrılık kararının ardından bir kötü haber daha geldi. Kraliçe II. Elizabeth'in en büyük torunu Peter Phillips ile Kanadalı eşi Autumn Kelly, 12 yıllık evliliklerini noktalama kararı aldı.

İngiliz Kraliyet Ailesi'nde Prens Harry ve Meghan Markle'ın üst düzey görevlerinden ayrılmasının ardından bir kötü olay daha yaşandı. İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in torunu Peter Phillips 12 yıllık evliliğini noktalama kararı aldı. İki çocuğu olan çift ortak velayette de anlaştı.

BOŞANACAKLARINI GEÇEN YIL HABER VERDİLER
Çift adına yapılan açıklamada, boşanmanın "iki taraf ve çocukları için en iyi karar" olduğu belirtildi. Açıklamada ayrıca Peter Phillips ve Autumn Kelly'nin dostluklarının süreceği de vurgulandı. Çiftin, Kraliçe II. Elizabeth'i geçen yıl boşanma kararları hakkında bilgilendirdiği ortaya çıktı. 2008 yılında evlenen çiftin çocuklarından Savannah dokuz, Isla ise yedi yaşında.

ELIZABETH'İN EN BÜYÜK TORUNU
42 yaşındaki Peter Phillips, Prenses Anne ve birinci eşi Mark Phillips'in oğlu. Peter Phillips, Kraliçe II. Elizabeth'in en büyük torunu. Phillips ve 41 yaşındaki eşi Autumn Kelly yıllarca Gloucestershire'da yaşamışlardı. Çiftin çocuklarının herhangi bir kraliyet unvanı yoktu.

MEGHAN VE HARRY KRALİYET'TEN AYRILDI
Sussex Dükü Harry ve Düşesi Meghan Markle, geçtiğimiz ay ekonomik açıdan bağımsız olmak ve daha rahat bir hayat sürmek adına kraliyet ailesindeki üst düzey görevlerinden ayrıldıklarını açıklamıştı.