Dünya
09 Mar 2021 22:02 Son Güncelleme: 09 Mar 2021 22:36

Meghan ve Harry'nin açıklamaları kriz çıkardı! Kraliyet apar topar toplandı

Kraliyetten ayrılan Prens Harry ve eşi Meghan Markle'ın verdiği röportajın ardından Kraliyet ailesi acil olarak toplandı.

Kraliyet ailesindeki görevlerini bırakarak ABD'ye yerleşerek hem aileye hem de İngiliz medyasına adeta savaş açan Prens Harry ve Meghan Markle, ünlü televizyoncu Oprah Winfrey'e yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü.

HARRY VE MEGHAN PEŞ PEŞE BOMBALARI PATLATTI
Çift, Kraliyet ailesi hakkında bebeklerinin ten renginin sorgulandığını, gelirlerinin kesildiğini hatta Markle'ın bir dönem yaşadıklarından dolayı intiharı bile düşündüğünü anlattı. İkilinin açıklamalarının ardından Kraliyet ailesinin vereceği tepkiler merak konusu oldu.

Daily Mail gazetesi, 2 saatlik röportajın ekrana gelmesinin ardından Kraliçe Elizabeth'in acil olarak toplantı kararı aldığını söyledi. Yayınlanan haberde; Kraliçe'nin tahtın ikinci sıradaki varisi olan Prens Charles ve üçüncü sıradaki varisi Prens William ile durum değerlendirmesi yaptığı söylendi.

SAMANTHA MARKLE: MEGHAN'DA KİŞİLİK BOZUKLUĞU GÖRÜYORUM
Bunun yanı sıra Meghan Markle'ın üvey kardeşi Samantha Markle da röportaj hakkında dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Kardeşinin Stockholm sendromu yaşadığını ileri süren Samantha Markle, "Meghan'da narsist kişilik bozukluğu görüyorum. Teşhis koymuyorum ama onun bir yardım alması gerekiyor. Harry için kötü hissediyorum. Ailesinden, arkadaşlarından ve bildiği hayattan koparıldı. Bana kaçırılan kişileri hatırlatıyor. Hayatının çok kötü olduğuna inanıp kendisini alıkoyan kişiye aşık olan kişiler gibi" yorumunu yaptı.

"MEGHAN, DIANA'YA ÖZENİYOR"
Meghan Markle'ın dersine çok iyi çalıştığını söyleyen Samantha Markle, sözlerine şöyle devam etti: "O Diana'yı kendine idol aldı. Diana için dersini iyi çalıştı. Onun kıyafetlerini, vücut dilini taklit etti. İlk buluşmalarında onun parfümünü kullandı. Kardeşimin Harry'nin kim olduğunu bilmediğini söylemeyin."