Megastar Tarkan'dan hükümete sert eleştiri! Sembol fotoğraf üzerinden vurdu

Ünlü şarkıcı Tarkan, Kahramanmaraş'ta depremde enkaz altında kalan kızının elini tutarken çekilen fotoğrafıyla afetin sembolü olan Mesut Hançer'in fotoğrafını paylaşarak hükümeti eleştirdi. Bölgede hala yardım bekleyen insanlar olduğunu söyleyen Tarkan, "Hepimizin içini yakan bu fotoğraf gözümüzün önünden gitmedi. 6 Şubat depremini ve bu depremde yaşananları, yaşatılanları unutmadık. Verilen sözlerin tam anlamıyla yerine getirilmediğini de..." dedi.

Megastar Tarkan'dan hükümete sert eleştiri! Sembol fotoğraf üzerinden vurdu - Sayfa 1

Kahramanmaraş'ta depremde enkaz altında kalan kızının elini tutarken çekilen fotoğrafıyla afetin sembolü olan Mesut Hançer'in fotoğrafını paylaşan mega star Tarkan, "Hepimizin içini yakan bu fotoğraf gözümüzün önünden gitmedi. 6 Şubat depremini ve bu depremde yaşananları, yaşatılanları unutmadık. Verilen sözlerin tam anlamıyla yerine getirilmediğini de..." ifadelerini kullandı.

16
Megastar Tarkan'dan hükümete sert eleştiri! Sembol fotoğraf üzerinden vurdu - Sayfa 2

TARKAN, DEPREMDE CAN VERENLERİ, SEMBOL FOTOĞRAFLA ANDI

Dünyaca ünlü megastar Tarkan, 6 Şubat 2023'te yaşanan Kahramanmaraş merkez üssü depremlerinin yıl dönümünde hayatını kaybeden vatandaşları sosyal medyadan yaptığı paylaşımla andı. Tarkan, depremde enkaz altında kalan kızının başından bir an olsun ayrılmayan baba Mesut Hançer'in fotoğrafını paylaştı.

26
Megastar Tarkan'dan hükümete sert eleştiri! Sembol fotoğraf üzerinden vurdu - Sayfa 3

"DEPREMDE YAŞANANLARI, YAŞATILANLARI UNUTMADIK"

Dikkat çeken ifadeler kullanan Tarkan, depremde yaşananları ve yaşatılanları unutmadıklarını belirtti. Tarkan şunları söyledi: "Hepimizin içini yakan bu fotoğraf gözümüzün önünden gitmedi. 6 Şubat depremini ve bu depremde yaşananları, yaşatılanları unutmadık. Verilen sözlerin tam anlamıyla yerine getirilmediğini de...

36
Megastar Tarkan'dan hükümete sert eleştiri! Sembol fotoğraf üzerinden vurdu - Sayfa 4

"YETKİLİLERİN VERDİKLERİ SÖZLERİ YERİNE GETİRMESİNİ BEKLİYORUZ"

O bölgelerde hala yardım bekleyen insanlar var. Yetkililerin verdikleri sözleri yerine getirmesini, görevlerini hakkıyla yapmasını bekliyoruz. 6 Şubat'ta hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır ve güç diliyorum."

46