Megan Fox şeffaf tarzıyla şoke etti! "Endişelenmeyin" uyarısı!

Dismorfik bozukluğu olduğunu açıklayan Megan Fox, vücudu hakkında hiçbir zaman iyi hissetmediğini ve kendi bedeninde daha rahat hissetmek için sürekli çaba gösterdiğini söylemişti. Megan Fox son günlerde paylaşımlarıyla gündem oluyor. Oyuncu şeffaf seçimi ve sütyensiz haliyle olay olacağını tahmin ettiği için pozlarını o notla paylaştı.

Megan Fox şeffaf tarzıyla şoke etti! "Endişelenmeyin" uyarısı! - Sayfa 1

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen Megan Fox'un sosyal medyaya dönüşü oldukça iddialı oldu. "Vücudumu hiçbir zaman beğenmedim" diyen oyuncu son pozlarıyla gündemde.

125
Megan Fox şeffaf tarzıyla şoke etti! "Endişelenmeyin" uyarısı! - Sayfa 2

Orman pozlarından sonra turuncu şeffaf seçimiyle dikkat çeken Megan Fox hayranlarının dikkatini çekmeyi başardı.

225
Megan Fox şeffaf tarzıyla şoke etti! "Endişelenmeyin" uyarısı! - Sayfa 3

Göğüslerine silikon yaptırdığı için eleştirilen Megan Fox sütyen giymedi ama önlemini de aldı. Meme uçlarını kapatan oyuncu pozlarına gelecek eleştirileri tahmin ettiği için paylaşıma hemen not düştü.

325
Megan Fox şeffaf tarzıyla şoke etti! "Endişelenmeyin" uyarısı! - Sayfa 4

"ENDİŞELENMEYİN" UYARISI
Megan Fox iddialı elbisesiyle pozlarını "Sinirli bir şekilde yazmaya başlamadan önce- onlar benim meme uçlarım değil, sakin ol. Güvenle ve tamamen meme ucu kapaklarının altında gizlendiler, bu yüzden endişelenmeyin, uzay-zaman sürekliliğinde yırtık olmadan hepimiz bir gün daha yaşayacağız" notuyla paylaştı.

425