Televizyon
01 Kas 2010 15:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:45

MEDYARADAR'IN DUYURDUĞU PROGRAMLAR BU AKŞAM BAŞLIYOR!

Medyaradar'ın TV 8'de başlayacağını duyurduğu iki program bugün başlıyor.

HABERİN ÖZNESİ KADIN

tv8 yeni yayın döneminde kadın haberci Özge Özsağman’la kadını haberin nesnesi değil öznesi yapacak. Rating ve tiraj avcılarının nesnesi, tv8’de özne olarak sesini duyuracak. 
 
Gerçek kadın sorunları, sömürülmeden, ajite etmeden ele alınacak ve tartışmayı havada bırakmayacak çözümler ortaya konacak. Haberin nesnesi olan kadınlar özne olmanın özgürlüğünü tv8 ekranlarında yaşayacak. Haber programı tadındaki bu kadın programında Özge Özsağman kadın haberci kimliğini sadece stüdyodan değil bazen de sokaktan yansıtacak. Nafakaya mahkum kadın da emeği sömürülen kadın da girişimci kadın da ‘Haberin Öznesi Kadın’da buluşacak. Uzmanlar, Sivil toplum kuruluşu temsilcileri, hukukçular, siyasetçiler, yazarlar, sanatçılar nesne kadını değil özne kadını konuşacak. 


İŞTE MEDYARADAR'IN O HABERİ


“Haberin Öznesi Kadın” hafta içi her gün 14.15’te tv8’de…


Yayın Tarihi    :    1 Kasım Pazartesi 14:15
 

50 DAKİKA

tv8’in bugün başlayacak bir diğer program “50 Dakika”. Deneyimli haberci Bahar Feyzan haberi ve hayatı “50 Dakika”ya sığdıracak. 

Önce stüdyoya gündemin yakıcı tartışma başlıklarından birisi taşınacak. Konunun taraflarına kısa sorular sorulacak, net yanıtlar istenecek. İzleyiciler ayrıntıyı kaçırmayacak ama ayrıntılarda da boğulmayacak. Günün en büyük haberi, konusu anlam kazanacak.
 
“50 Dakika”ya fotoğraf ve görüntünün gücü de sığacak. Bahar Feyzan, zamanı durduran o anın aslında ne anlattığını kendine has üslubuyla yorumlayacak.
İzleyicinin izlediği filmden okuduğu kitaba kadar dokunduğu her şey "50 Dakika"da işlenecek. Hayatın içinden insanlar stüdyo konuğu olacak. Konuşacak sözü olanlarla yüz yüze canlı röportaj gerçekleştirilecek. 
 
Programın son bölümünde Bahar Feyzan bir son söz söyleyecek. Herkesin gözünün önünde olan ama gözlerden kaçan bir ayrıntıya dikkat çekecek. 
 
“50 Dakika” hafta içi her gün saat 16:30’da, tv8’de.
 
Yayın Tarihi   :   1 Kasım Pazartesi 16:30

ÖZGE ÖZSAĞMAN VE BAHAR FEYZAN NASIL BİR PROGRAM YAPACAKLAR? FORMATI VE İSİMLERİ NE? (MEDYARADAR- ÖZEL)