Polemik & Kulis
08 Mayıs 2017 20:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:40

Medyaradar'dan Habertürk bombası! Hangi ünlü yazar köşesine geri dönüyor?

Gazete Habertürk'ün ünlü yazarının "uzun tatili" bitti, yarın yeniden köşesine dönüyor.

Yazdığı üçüncü havalimanı yazısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hedef tahtasına oturtulan Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, Kasım 2014'te 'uzun bir' tatile çıkmıştı.

2,5 yıldır köşesinden uzak olan Fatih Altaylı yarından itibaren Gazete Habertürk'te yeniden köşe yazmaya başlıyor.



NE OLMUŞTU?

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, 6 Kasım 2014'te yazdığı üçüncü havalimanı yazısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hedefi haline gelmişti.

Altaylı, Habertürk gazetesindeki köşesinde, üçüncü havalimanı arazisinin bataklık olduğu ve ihalesinin iptal olabileceğini yazmıştı. Erdoğan da, Altaylı için isim vermeden, "Hazımsızlık çok kötü. Oturdu mu bir daha halledemezler. Onun için bunların ani, acil operasyonlara ihtiyacı var" demişti.

Erdoğan'ın bu tehdidine Altaylı köşesinden, "Şimdilik sağlığım yerinde. Ama Allah'ın işine karışılmaz. Yarın öbür gün yine bir operasyon geçirmek zorunda kalırsak, sağlığımız için faydalı olduğunu düşünürüz" ifadeleriyle yanıt vermişti.

'UZUN BİR' TATİLE ÇIKTI

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Fatih Altaylı 11 Kasım 2014'te 'uzun bir' tatile çıktığını açıkladı. "Bir süreden beri planladığım birkaç seyahatim vardı. Uzun bir Güney Amerika gezisi yapmak istiyordum" ifadelerini kullanan Altaylı, "Bu 'uzun tatili' epeydir planladığım için farklı yorumlamayın lütfen. 'İzninizi rica ediyorum' desem yalan olur" diye yazdı.

TATİL BİTTİ, DÖNÜYOR

Fatih Altaylı 2,5 yıldır 'uzaklaştırıldığı' köşesine yarından itibaren geri dönüyor. Altaylı 'Teke Tek' isimli köşesinde yarından itibaren okurlarıyla buluşacak.

MEDYARADAR/ÖZEL