Magazin
06 Şub 2017 21:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:28

Medyaradar'dan akşam bombası! Akif Beki bu kez hangi sanatçıyla evleniyor?

Türk Halk Müziği sanatçısı Zara'dan geçtiğimiz yıl boşanan Hürriyet köşe yazarı Akif Beki yeniden nikah masasına oturuyor.

Hürriyet köşe yazarı Akif Beki, İstanbul Devlet Türk Müziği Araştırma ve Uygulama Topluluğu'nda ses sanatçısı olarak görev yapan Türk Sanat Müziği sanatçısı Eda Karaytuğ ile evleniyor.

Çiftin önümüzdeki hafta nikah masasına oturacakları öğrenildi.

Eda Karaytuğ 1967 Adana doğumlu. 1985'te başladığı Adana Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı'ndan 1990'da mezun oldu.1991'de Elazığ ve ardından Bursa Devlet Klasik Müziği Korosu'nda görev yaptı.1997-2005 arasında İstanbul Devlet Türk Müziği Topluluğu'nda çalışmalarına devam etti.

Fransa, Hollanda, Yunanistan ve Türkmenistan'da konserler veren Karaytuğ 1997'den itibaren İstanbul Fasıl Topluluğu'nun çalışmalarına ve konserlerine katıldı.

Hürriyet köşe yazarı Akif Beki 2012 yılında evlendiği Türk Halk Müziği sanatçısı Zara'dan 14 Temmuz 2016 tarihinde tek celsede boşanmıştı. Çiftin 4 yıllık evliliğinden 3,5 yaşında Dila adında bir kızları bulunuyor.



Akif Beki Kimdir?

Hürriyet Gazetesi yazarı Akif Beki, 2 Temmuz 1971'de Bingöl'de dünyaya geldi. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde yaptı. Doğu Dilleri ve Edebiyatı Bölümü, Arap Dili ve Edebibiyatı Ana Bilim Dalı bölümünde okudu.

Henüz üniversite öğrencisiyken gazetecilik mesleğine de başlamıştı. İlk önce muhabir olarak 1990 yılında gazetecilik yaptı. Sonraları Zaman Gazetesi, Flash Tv, Haftalık İzlenim, Yeni Şafak, Yeni Yüzyıl ve Turkish Daily News gibi medya kuruluşlarında çalıştı.

1998 yılında Kanal 7'nin Washington temsilciliğine atandı. 2001'de aynı kanalın Ankara temsilcisi olarak görevine devam etti.

Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde dizi yazıları yayınladı.Aynı gazete, Beki'nin cemaat ve tarikat yapılarını inceleyen yazılarını kitaplaştırarak okuyucularına sundu.

Radikal Gazetesi'nde yazarlık yapan Akif Beki, bir veda yazısı yazarak buradaki işinden ayrıldı ve yazılarına halen Hürriyet Gazetesi'nde devam ediyor.

MEDYARADAR/ÖZEL