Polemik & Kulis
04 Mar 2016 14:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:23

Medyaradar'dan 2.Karar bombası! Ekonomi müdürü kim oldu?

Pazartesi bayilerdeki yerini alacak olan Karar gazetesi ekonomi müdürüğüne deneyimli bir isim getirildi...

Star gazetesinin tepe yöneticileri Mustafa Karaalioğlu, Yusuf Ziya Cömert ve Mehmet Ocaktan tarafından kurulan Karar.com, yazılı basın hayatına başlarken gazetenin kadrosu netleşti. 

Muhafazakar camianın merkez medyası olma iddiası ile yola çıkan ve Genel Yayın Yönetmenliği'ne Vatan Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapan İbrahim Kiras'ın getirildiği gazete 7 Mart'ta piyasaya çıkacak.

Künyesi netleşen gazetenin, ekonomi müdürü de belli oldu. Son olarak Mehdi Eker'in başında bulunduğu Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nda basın müşaviri olan İbrahim Kahveci, Karar gazetesinin ekonomi müdürü oldu. 

İki ayrı gazetede yıllarca ekonomi müdürlüğü görevinde bulunan deneyimli isim son olarak Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nda Basın Müşaviri olarak çalıştı. 

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan İbrahim Kahveci’nin bugüne kadar bir çok dergi ve gazetede yazıları yayınlandı.

Ekonomi ve basın dünyasını yakından tanıyan Kahveci aynı zamanda doğru tespit ve yazılarıyla başarılı da bir iktisatçı. Kahveci, 3, 5 yılı aşkın süre Yeni Şafak gazetesinde, 1 yıl da Türkiye gazetesinde ekonomi müdürlüğü görevini yürütmüştü. Ayrıca televizyon programları da yapan İbrahim Kahveci, çalıştığı gazetelerin dışında Star gazetesinde de köşe yazarlığı görevlerinde yer aldı. Samsun doğumlu İbrahim Kahveci, evli ve 3 çocuk babası...



MEDYARADAR/ÖZEL