Medya
11 Mar 2023 12:26 Son Güncelleme: 11 Mar 2023 13:46

Medyaradar yazdı, Fatih Portakal doğruladı! “Yeni bir başlangıç iyi gelebilir”

Gazeteci Fatih Portakal, Medyaradar'ın duyurduğu "Sözcü Ana Haberi Fatih Portakal sunacak" haberinin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Medyaradar dün Fatih Portakal’ın Sözcü TV ile anlaştığını duyurmuş, 20 Mart'tan itibaren ekranlarda olacağını açıklamıştı.

“YENİ BİR BAŞLANGIÇ İYİ GELEBİLİR NE DERSİNİZ?”

Bugün “Yeni bir başlangıç iyi gelebilir ne dersiniz?” sözleriyle sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Portakal, "Bir de benden duyun istedim. Evet, Sözcü TV ile anlaştık. 20 Mart akşamı ana haberde sizlerle birlikte olacağız. Belki bir kez daha İstanbul yapmakta fayda var. Güzel olacak diye düşünüyorum. Ana haberle karşınızda olacağım akşam saatlerinde." dedi.

"KONUŞTURAN VE KONUŞACAĞIMIZ BİR BÜLTEN OLACAK"

Her zamanki bültenlerini yapacaklarını söyleyen ünlü gazeteci, "Türkiye'nin haberlerini paylaşacağız. En önemlisi de konuşacağız. Konuşturan ve konuşacağımız bir bülten olacak. Umarım güzel olacak. 20 Mart akşamı kimselere randevu vermeyin. Sözcü TV'de ana haberde birlikte olalım. Kendinize iyi bakın. Görüşmek üzere." ifadelerini kullandı.

 FATİH PORTAKAL KİMDİR?

Gazeteci Fatih Portakal, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra 1994 yılında Avustralya'da yüksek lisans yaptı.

1997 yılında Türkiye'ye dönen Portakal, Star TV'de muhabir olarak çalışmaya başladı. 2005 yılında usta gazeteci Mehmet Ali Birand'ın teklifi üzerine Kanal D habere geçen Portakal, 2010 yılında Fox TV'de çalışmaya başladı.

2010-2013 yılları arasında Fox TV'de Çalar Saat programını sunan Portakal daha sonra Fox TV Ana Haber bültenini sunmaya başladı. 2020 yılında görevinden ayrılan Portakal bir süredir İzmir'in Seferihisar ilçesinde yaşıyordu.