Polemik & Kulis
08 Oca 2016 14:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:17

Medyaradar ne diyorsa o! Nazlı Ilıcak Kanal D'de yine gezecek!

Gazeteci Nazlı Ilıcak’ın Kanal D’de yayınlanan Pazar Gezmesi programı kaldırıldı mı kaldırılmadı mı? sorusu günlerce konuşulmuştu. Herkes kovuldu derken Medyadar bunun aksini söylemişti. Yine Medyaradar haklı çıktı…

Geçtiğimiz günlerde Kanal D’de yaşan görev değişiklilerinin ardından işten çıkarmalar yaşanmış, bu büyük kıyımdan “Pazar Gezmesi" programını sunan gazeteci Nazlı Ilıcak'ın ekibi de nasibini almıştı.
Ekibinin işine son verilen Nazlı Ilıcak’ın durumu ise tam bir muammaydı. Nazlı Ilıcak bile kovuldu mu yoksa kalacak mı sorusunun yanıtını bilmiyordu. Hatta o gün Medyaradar’a konuşan Ilıcak, “kovulmuş olabilirim bana tebliğ edilen bir şey yok” demişti.

Herkes Ilıcak’ın kovulduğunu yazarken, bu sorunun peşine düşen Medyaradar ise Kanal D yöneticilerine ulaşmış ve Ilıcak’ın devam edeceği bilgisini okuyucularına duyurmuştu. Medyaradar yine haklı çıktı…

Çünkü Ilıcak, Kanal D’de yayınlanan "Pazar Gezmesi" programına devam edecek.

Programın bu haftaki konuğu ise ünlü oyuncu Hakan Meriçliler.



Etiler’de zevkli bir dekorasyonla döşenen evinde Nazlı Ilıcak’ı ağırlayan Hakan Meriçliler, çocukluğunu, ailesini, oyunculuk kariyerini, oynadığı fenomen olan karakterleri ve geç yaşta gelen şöhretin onu nasıl etkilediğini Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi’ne anlattı.
Nazlı Ilıcak’la beraber mutfağa giren ve özel yumurtalı ekmek tarifini hazırlayan Hakan Meriçliler, evliliği ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaparken bu keyifli sohbete eşi Ayşe Acar ve çocukları da katıldı.
Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi, 10 Ocak Pazar saat 11.00’de Kanal D’de..

MEDYARADAR/ÖZEL