Reklam PR
30 Kas 2012 16:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:26

MEDYARADAR İLE 78 KİŞİ İŞ BULDU!

Medyaradar ile İşbulurum arasında yaptığımız anlaşma meyvelerini vermeye başladı.

Medyaradar onlarca kişinin iş sahibi olmasını sağladı. İşbulurum Kariyer ve İnsan Kaynakları’nın Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek haber portalında insanların iş ilanlarını takip etmesine olanak sağlaması sebebiyle Medyaradar ile İşbulurum arasında anlaşma sağlanmıştı. Okurlarımıza sunduğumuz bu yenilik meyvelerini vermeye başladı.
78 Kişi İş Buldu
İşbulurum Kariyer ve İnsan Kaynakları İstihdam Verileri incelendiğinde Medyaradar Kariyer Sayfası üzerinden 2012 yılı Ekim ayında 78 kişinin iş bulduğu sonucu ortaya çıktı. Adayların çoğunluğunun reklam ve medya alanındaki ilanlara başvuru yaptığı gözlenirken en çok işe alımlarda bu alandaki firmalar tarafından gerçekleştirildi. Her gün güncellenen ilanları takip eden ve iş arayan okurlarımız attığımız yenilikçi adım sayesinde yeni bir işe kavuştu.
Sayı Artacak
İşbulurum Kariyer ve İnsan Kaynakları Yetkilileri bu istihdam sayısının her geçen gün artacağına inandıklarını belirtiyorlar. Medyaradar olarak Türkiye’de bu ayrıcalığı okurlarına sunan ilk haber portalı olarak ne kadar doğru adım attığımızı bu veriler sayesinde görüyoruz. 

Medya Sektöründeki İş İlanları İçin Tıklayınız