Gündem
15 Mar 2021 12:28 Son Güncelleme: 15 Mar 2021 13:19

Medyaradar Genel Yayın Yönetmeni Denizhan Erkoç'tan kötü haber!

Medyaradar Genel Yayın Yönetmeni Denizhan Erkoç'un PCR testi pozitif çıktı. Sosyal medya hesabından test sonucunu duyuran Erkoç, eşi ve oğlunun da temaslı oldukları için karantinada olduklarını bildirdi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemesinden Medyaradar ailesi de etkilendi. Medyaradar Genel Yayın Yönetmeni Denizhan Erkoç, PCR testinin pozitif çıkması üzerine evinde karantinaya girdi. 

Denizhan Erkoç, yaşadığı kabusu sosyal medya hesabından duyurdu. Erkoç'un eşi ve oğlu da temaslı oldukları için evde koronavirüs karantinası altında bulunuyorlar. 

Denizhan Erkoç sosyal medyadan şu paylaşımı yaptı:

"Korona kabusu beni de buldu! Dün Memorial Hastanesi'nde yaptırdığım koronavirüs test sonucu maalesef pozitif çıktı. Evde tedaviye başlandı. Sağlık Bakanlığı'dan ilaç getirdiler. Eşim ve oğlum da şu an karantinada. Her şeyin başı sağlıkmış. Kendinize ve ailenize çok dikkat edin."

 

Başta genel yayın yönetmenimiz Denizhan Erkoç olmak üzere, eşine, oğluna geçmiş olsun dileklerimizi ileterek acil şifalar diliyoruz. Erkoç ailesi dualarımız sizinle...