Polemik & Kulis
14 Tem 2017 11:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:59

Medyaradar duyurmuştu! Hürriyet köşe yazarı gazetesine böyle veda etti!

Medyaradar 6 yılı aşkın süredir Hürriyet bünyesinde yer alan yazarın Hürriyet'ten ayrılarak Milliyet'e transfer olduğunu dün duyurmuştu. O yazar bugün veda etti.

Türk medyasında dış haberler konusunda en yetkin isimlerden biri olan Hürriyet gazetesi yazarı
Verda Özer'
in Milliyet ile anlaştığını dün duyurmuştuk. 

2011 yılından bu yana Hürriyet Daily News'te, 2014 yılından beri ise Hürriyet Gazetesinde dış politika yazıları yazan Verda Özer bugün son yazısıyla okurlarına veda etti.

İşte Özer'in "Dün, bugün, yarın..." başlıklı veda yazısı:

BUGÜN sizlere son kez bu sayfadan sesleniyorum.
Hürriyet gazetesi bana şu yerkürede çok az insana nasip olabilecek bir fırsat sundu ve beni sizlerle buluşturdu. Bunun için başta patronum Aydın Doğan olmak üzere, bütün Doğan ailesine gönülden müteşekkirim.

Yaklaşık dört yıldır bu köşeden sizlere ulaşıyorum. Elimden geldiğince bilgi ve analize dayalı, objektif değerlendirmeler yapmaya çalıştım.

Sizin mesajlarınız ve sorularınız doğrultusunda konularıma yön verdim.

Bu esnada hem ülke içinde, hem dünyada çok sert kırılmalar yaşadık. Elimden geldiğince hep serinkanlı ve gereken mesafeyle olayları okumaya gayret ettim.

Gazetemizde de bu dönemde üç farklı genel yayın yönetmenim oldu. Her birinin döneminde tamamen özgür bir ortamda yazabildim. Bu yüzden öncelikle her birine, sonra da gazetemizin tüm emekçilerine, özellikle dış haberler servisine minnet borçluyum.

Ama en çok da fikirlerimi okuyan sizlere...

Çok ufak da olsa bir katkım olabildiyse, büyük onurdur benim için. Benim de sizlerden çok şey öğrendiğimi, fikirlerinizden çok yararlandığımı söylemek boynumun borcu.

Sizlerle yeni bir mecrada buluşmak, bu bağlantımızı sürdürmek üzere...