Medya
11 Ağu 2023 20:39 Son Güncelleme: 11 Ağu 2023 20:47

Medyaradar duyurmuştu! Fatih Portakal yeni kanalını açıkladı

Gazeteci Fatih Portakal'ın yeni adresi belli oldu. Sosyal medya hesabından sözleşme imzaladığını duyurarak takipçilerini heyecanlandıran Fatih Portakal, bu kez de yayınladığı bir video ile Sözcü TV ile yeni bir sözleşme imzaladığını açıkladı. Portakal'ın Sözcü TV ile anlaştığını ise Medyaradar.com bir gün önceden duyurmuştu.

Geçtiğimiz gün Fatih Portakal yeni yayın dönemi için sözleşme imzaladığını duyurmuştu. Fakat hangi kanal ile anlaştığını açıklamamıştı. Bu gizemli paylaşımın izini süren Medyaradar ise Portakal'ın Sözcü TV ile anlaştığını okuyucularına duyurmuştu.

 PORTAKAL BUGÜN AÇIKLADI

Bugün ise Fatih Portakal bir paylaşım daha yaparak hangi kanalla ile anlaştığını açıkladı. Twitter hesabından paylaşım yapan Portakal, şu ifadeleri kullandı: "Dün sosyal medyada bir fotoğraf karesi paylaşmıştım. Sözleşme imzalıyordum. Sözcü Televizyonu ile anlaştım. Alişer Bey ile konuştuk anlaştık. Bir sezon daha onlarla birlikteyim. 11 Eylül'de başlıyorum, 14 Haziran 2024'e kadar karşınızda olacağım. Bunun havadisini vereyim dedim. Lütfen kimselere randevu vermeyin. 11 Eylül'de Sözcü Televizyonu Ana Haber'de birlikte olalım."