Polemik & Kulis
02 Ara 2015 17:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:13

Medyaradar duyurmuştu, Doğuş Yayın Grubu'ndaki atama az önce resmiyet kazandı!

Doğuş Yayın Grubu'nda geçtiğimiz hafta yaşanan üst düzey değişikliği Medyaradar duyurmuştu. O atama bugün İnsan Kaynakları tarafından yapılan duyuruyla resmiyet kazandı.

Doğuş Yayın Grubu'nun Dış İlişkiler ve Haberler Koordinatörlüğü görevini yürüten Selim Atalay'ın bu görevden alınarak yerine Ahmet Yeşiltepe'nin getirildiğini duyurmuştuk.

Bu değişim haberi az önce İnsan Kaynakları Grup Başkanı Ayşe Ertuğrul tarafından çalışanlara duyuruldu.

Buna göre daha önce ntvmsnbc'nin başında olan ve bir süre NTV'de yayınlanan "Zaman Yolcusu" programını hazırlayıp sunan Ahmet Yeşiltepe, Doğuş Yayın Grubu’nun Dış İlişkiler ve Haberler Koordinatörlüğü görevine getirildi.

İşte atama maili:

Değerli Çalışma Arkadaşlarım,

Yayın Grubu’muzun kuruluş safhasından bu yana beraber çeşitli görevler üstlenen değerli arkadaşımız, Türk medya sektörünün yakından tanıdığı önemli isimlerinden biri Ahmet Yeşiltepe, bu kere yeni bir göreve atanmış bulunmaktadır. Bu yeni dönemde Ahmet Yeşiltepe, Doğuş Yayın Grubu’nun Dış İlişkiler ve Haberler Koordinatörü olarak görev alacaktır. Kendisi yılların birikimini, bilgi ve becerisini önümüzdeki dönemde de başarıyla sürdürecektir.

Yeni görevi sırasında tüm birimlerimiz Ahmet Yeşiltepe’den yararlanma konusunda doğrudan kendisiyle iletişime geçebileceklerdir. Dış haberlerin dünyanın bugünkü gelişimi içindeki önemi dikkate alındığında; ne kadar hızlı bir tempo içinde olmamız gerektiği açık seçik ortadadır. Ahmet Yeşiltepe’nin ve sizlerin bu yönde dikkat sarf ederek konuyu değerlendireceğinize inancımız tamdır. Bugüne kadar bu konuya ilişkin görev yapan arkadaşlarımızın tümü hangi sıfatla olursa olsun Ahmet Yeşiltepe’ye bağlı olarak görev yapacaklardır.

Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz.