Polemik & Kulis
06 Kas 2017 12:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:14

Medyaradar açıklıyor: Show TV'nin Yüz Yüze dizisi devam edecek mi?

Show Tv’nin büyük hüsran yaşayan projelerinden Yüz Yüze ile ilgili kritik bilgilere yine Medyaradar ulaştı.

Show Tv’nin tanıtımları ve fragmanlarıyla daha başlamadan merakları üzerine çeken dizisi Yüz Yüze ilk bölümüyle seyirciyi ekrana kilitlese de 2.bölümde hüsran yaşamıştı. Ardından Yüz Yüze'nin 3.bölümünün yayınlanması beklenen 2 Kasım Perşembe günü yayın akışında dizinin yer almadığı görüldü. Diziye ara verildiği yönünde bir açıklama yapılsa da sosyal medyada yapımın kaldırıldığı yönünde söylentiler çıkmaya başladı.

ÇEKİMLER YENİDEN BAŞLIYOR
Medyaradar Yüz Yüze dizisinin geleceği ile ilgili kritik bilgilere ulaştı. Tims&B’nin yapımcısı olduğu dizinin setinin yarın tekrar kurulacağı öğrenildi. 'Yüz Yüze'nin senaryosunda radikal değişiklikler yapıldığı, geleceğinin de önümüzdeki iki bölümün alacağı reytinglerden sonra kesinleşeceği bilgisine ulaşildı. Medyaradar’ın Show TV’deki kaynaklardan ulaştığı bir diğer bilgiye göre ise dizinin gününün değişmesi kesin. Başrollerinde Sinem Kobal ve Birkan Sokullu'nun rol aldığı Yüz Yüze iki bölümdür Perşembe akşamları ekrana geliyordu.

TÜM SET SİNEM’DEN ŞİKAYETÇİ
Bu arada dizinin başrol oyuncusu Sinem Kobal’ın kaprisleri yüzünden sette daha önce birçok kriz yaşandığı iddia edilmişti. Set kurulmadan önce kamera arkası ve diğer oyuncuların bu durumu bir kez daha yapım şirketine aktardığı ve çözüm bulunmasını istediği öne sürüldü. Yüz Yüze'nin geçen haftalarda yayınlanan 2. bölümü reytinglerde Total grubunda 22. sırada, AB grubunda ise 19. sırada yer almıştı. 

EŞİ DE YÖNETMENLE TARTIŞMIŞTI
Kanal D'nin merakla beklenen dizisi 'Mehmed: Bir Cihan Fatihi' ile ilgili olarak, başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu ve dizinin yönetmeni Altan Dönmez arasında tartışma çıktığı ve bu nedenle çekimlerin sekteye uğradığı iddia edilmişti.

Yapım şirketi O3 Medya yazılı bir açıklama yaparak bu iddiayı yalanlamıştı.

MEDYARADAR/ÖZEL