Televizyon
16 Oca 2014 15:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:53

Medyaradar açıklıyor; Karşı Gündem yayından kalkıyor mu?

CNNTürk'te yayınlanan ve Akif Beki ile Aslı Aydıntaşbaş'ın sundukları Karşı Gündem programında kriz patlak verdiğini duyurmuştuk. Peki son durum ne? Yönetim hangi kararı aldı?

CNN Türk ekranlarında yayınlanan,Akif Beki ile Aslı Aydıntaşbaş'ın sundukları Karşı Gündem programında patlak veren kriz kanal yönetimi tarafından aşılamadı.

Programın sunucuları arasında sık sık yaşanan tartışmalar hafta başında doruğa çıkmıştı. Son programda ikili arasında geçen konuşmalar krizi tetikledi.

Pazartesi günü yayınlanan programda Akif Beki ve Aslı Aydıntaşbaş hararetli bir tartışma içine girdi.Programda Aydıntaşbaş, Beki'ye "Bana Hanefi Avcı meselesine çok girme diye bana mesaj getirdiğini hatırlıyorum" dedi..

Beki de Aydıntaşbaş'a, "Aslı cemaatten üstüne geliyorlardı senin. Ben de orada sana yardımcı olmuştum. Şimdi bu bana kabahate döndü. Bunun ahlakiliğini izleyenler sorgulasın" şeklinde cevap verdi.

Bu polemik Gülen Cemaati'nin Akif Beki aracılığıyla Aslı Aydıntaşbaş'a mesaj gönderdiği ve Hanefi Avcı konusuna girmemesi yönünde uyarıldığı iddialarını ortaya çıkartmıştı.

İşte bu kavganın ardından Akif Beki programdan ayrılma kararı aldı. Beki'nin Aslı Aydıntaşbaş ile programa devam etmeyeceği, yeni bir program için CNN Türk yönetimine teklif götürdüğü belirtiliyor.
CNNTürk yönetimi ise Aslı Aydıntaşbaş'ın Karşı Gündem programına devam etmesine karar verdi. Buna göre Aydıntaşbaş'a yeni bir partner bulunacak.

MEDYARADAR/ÖZEL