Polemik & Kulis
17 Mar 2016 10:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:24

Medyaradar açıklıyor! Hangi gazete "ruhsatı yok" diye mühürlendi?

Daha önce de personeli ile maaş ödemediği için sorun yaşayan gazetede şimdi de mühürlenme krizi yaşanıyor...

Yıllardır maaş alamayan personeli ile gündeme gelen Yurt Gazetesi şimdi de mühür krizi ile konuşuluyor. Yurt Gazetesi'nin, Profilo Alışveriş Merkezi'nde bulunan ofisleri, ruhsatsız olduğu gerekçesiyle mühürlendi. Medyaradar'ın Şişli Belediyesi Basın Büro'dan teyit ettiği iddiaya göre mühürlenme olayı evrak eksikliğinden doğdu. 

AVM'nin otoparkındaki tüm işletmeler
Profilo AVM'nin içinde bulunan otoparkta Yurt Gazetesi, Ajans Başkent, SokakTV ve SokakTV stüdyolarının da bulunuyor. Bu 4 işletmenin de ruhsat için yeterli evrağı olmadığından mühürlendi. 
Gazetenin sahibi Durdu Özbolat, ruhsat için belgeleri tamamlamayınca ekipler de gazetenin girişini mühürledi. 

Personel kafeteryada
Gazete personeli Profilo AVM'nin kafeterya katında beklerken, bugünkü Yurt'un çıkıp çıkmayacağı da merak konusu...Gazete avukatları mührün açılması için mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı almak için uğraşıyorlar.Aylardır maaş alamayan gazete personeli, Yurt yönetiminden açıklama yapılmamasına rağmen beklemeyi sürdürüyor. 

AVM mühürlü değil!
Bazı kaynaklar Yurt gazetesinin değil Profilo AVM'nin mühürlendiğini iddia etse de Şişli Belediyesi sadece gazete ve diğer 3 işletmenin mühürlendiğini doğruladı. Ayrıca Medyaradar, AVM'ye giderek de bunu görüntüledi. İşte Profilo AVM:



MEDYARADAR/ÖZEL