Gündem
22 Haz 2016 17:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:20

Medyanın firarda dediği o isim Erdoğan’ın iftarına katıldı!

Gazetelerin firarda dediği müteahhit Kerem Göğüş Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iftarında ortaya çıktı

Göğüş Yapı'nın sahibi ve Wilma Elles’in eşi Kerem Göğüş,  maketten ev satıp daireleri zamanında teslim etmeyerek çok sayıda vatandaşı mağdur ettiği “iddiasıyla” gündeme gelen bir işadamı.

Takvim gazetesinin haber müdürü Mevlüt Yüksel, “Kerem Göçüş” başlığıyla 2015 yılının Aralık ayında yayınladığı haberde Kerem Göğüş’ün firar ettiğini belirterek şu ifadelere yer vermişti:

“Müşterilerini dolandırdığı belirlenen Kerem Göğüş, ofisine kilit vurup kaçtı, işadamının tüm mallarına haciz konulduğu ortaya çıktı… Adını oyuncu Wilma Elles ile yaşadığı aşkla duyuran Göğüş Yapı’nm sahibi Kerem Göğüş, iddialara göre, müşterilerine maketten daire sattı. Ancak hiçbir aileye anahtar teslimi yapmadı. Paralarını geri alamayan mağdurlar ise Göğüş’e dava açtı. İcralar yüzünden sık sık adres değiştirerek icra memurlarından kaçan Göğüş, İstanbul Fulya daki ofisine kilit, vurup sura kadem bastı. Göğüş’ün ofisine giden icra memurları, özel bir sistemle kilitlenen kapıyı açamadıkları için işlem yapamadı. Öte yandan tapu kayıtlarına göre Göğüş’ün tüm mallarının hacizli olduğu ortaya çıktı. Göğüş’ün tüketiciye konut diye sunduğu otelinin de icralık olduğu kaydediliyor.”

Bu haberin ardından sırra kadem basan ve özellikle medyada firarda diyerek, mağduriyetlerin giderilmesi için aradığı Kerem Göğüş, aniden medyanın ilgi odağı oldu.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, pazar günü Tarabya’daki Huber Köşkü’nde verdiği iftarda dizi oyuncusu Wilma Elles ve eşi işadamı Kerem Göğüş ikiz çocuklarıyla birlikte katıldı. Neşeli iftarda çiftin Erdoğan çiftiyle çektirdikleri fotoğraflar Cumhurbaşkanlığı’nın resmi internet sitesinde de yayınlandı.