Polemik & Kulis
27 Eyl 2013 14:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:40

MEDYADA GÜNÜN POLEMİĞİ! TARAF'IN KOÇ GRUBU HABERLERİNİN SIRRI BU İLANLAR MI?

Eski Taraf yazarı Melih Altınok Taraf'taki tam sayfa Koç grubu ilanlarına dikkat çektiği twitinde ilginç imalarda bulununca Emre Uslu'dan yanıt geldi...

Twitter'da günün polemiğinde Taraf ve Koç tartışması var. Gazetenin son günlerde Koç grubunun baskı altında olduğu ve hükümet tarafından sıkıştırılmak istendiği yönündeki haberlerinin arkasında ne var?

TARAF'IN KOÇ GRUBU HABERLERİNİN SIRRI BU İLANLAR MI?

Taraf'ın eski yazarlarından Melih Altınok Twitter'da Koç Grubu'nun Taraf'a verdiği tam sayfa ilanlara dikkat çekerek gazetenin son günlerde yaptığı Koç grubuyla ilgili haberleri hatırlattı. "Gazete ilanla çıkar, daha çok versin... ama bir grup lehine günler süren cilalama haberi "muhalefetle"açıklarsan o reklamları da soran çıkar" diyen Altınok gazetedeki tam sayfa Arçelik reklamının fotoğrafını da paylaştı. Altınok "Eskiden koç taraf'a iki sayfa ilan verecek deseler gülerdik. E tabii ondan sonra tam sayfa koç güzellemesi yaparsın" derken Taraf yazarı Emre Uslu'dan gelen yanıt üzerine ilginç bir polemiğe girdi.

EMRE USLU'DAN KADİR TOPBAŞ'LI YANIT

Emre Uslu'nun Altınok'a cevaben "Taraf'a verilen KOC rerklamına laf sokanlar on ve arka sayfadaki KADIR TOPBAS ve IBB reklamına neden ses çıkarmıyor? Seni gidi çelişki seni" demesiyle alevlenen polemikte Altınok da sessiz kalmadı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin çok sayıda gazete ile birlikte Taraf'a da verdiği ilanı hatırlatan Altınok "Her halde gazetesine bakmamış;) taraf'ın ön ve arka sayfasında da o ilanlar var " diyerek yanıt verdi.