Gündem
11 Şub 2013 17:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:01

'MEDYA MAHALLESİ'NİN KALDIRILMASINA EN SERT TEPKİ HANGİ YAZARDAN GELDİ?

Akif Beki ile Ayşenur Arslan'ın sunduğu 'Medya Mahallesi' programı yayından kalktı, sosyal medya ayaklandı

Geçtiğimiz cuma Nazlı Ilıcak’ı konuk eden Beki ve Arslan, pazartesi günü buluşmak üzere diye veda etti ancak Pazar günü Cumhuriyet’te yayınlanan röportaj programın sonunu getirdi.

Programın bittiğinin duyulmasının ardından ise en sert değerlendirme Cumhuriyet gazetesi yazarı Mine G. Kırıkkanat twitter’dan yaptı.

Kırıkkanat, twitter mesajında, "TV’lerde palyaçoların yanına gazeteci diye oturmayı reddetmekte ne kadar haklı olduğum, Ayşenur Arslan’a yapılan muameleyle doğrulandı. Televizyonlarda adam gibi adamlar adam olmayanların yanına çıkarak onları meşrulaştırmasaydı, bunlar yaşanmazdı" yorumunu yaptı.

İşte Medya Mahallesi’nin kalkmasıyla ilgili diğer bazı tweet’ler :

@cakir_rusen
Medya Mahallesi ve Ayşenur Arslan’ın başına gelenler, yeni bir ’Kırmızı Pazartesi’ vakası olarak medya tarihimize geçti

@bahattinyucel
Gazetecilik mesleği açısından sınav niteliğinde bir gelişme:Ayşenur Aslan ve Medya Mahallesi.Gösterilecek tepki turnusol kağıdı niteliğinde.

@nursenbudanur
işi yarayan tv de bi medya mahallesi vardı onu da yayından kaldırmışlar!

@GokhanVots
Medya Mahallesi yayından kaldırılmış. Akif Beki programı Mahalle Kavgası’na çevirdi ve bir muhalif daha susturuldu. Demokrasinize kurban...

@enderbaydeniz
Ayşenur Arslan’ın yanına zorla iliştirilen Akif Beki’nin şahsi kaprisleri koca bir emeğe ve Medya Mahallesi’ne yazık etti

@zerdacal
Buda var tabiii RT @barisyarkadas: CNN Türk, Medya Mahallesi’ni kaldırarak Ayşenur Arslan’ı büyük bir eziyetten kurtardı.

@elifilgaz
Medya Mahallesi’ni Ayşenur Arslan için izliyorduk.Akif Beki’den önce de,Akif Beki’ye rağmen de..Programın akibetiyle ilgli açklama bekliyorz

@turkanyilmazer: CNNTürk Ayşenur Arslan ı işten çıkardıgını açıklamis medya mahallesi programi yapacaksin ama biraz muhaliflige tahammul edemeyeceksin yazik

@kucukbirkadin: Ayşenur Arslan, Akif Beki'ye iyi dayandı. Kadını sabırtaşı ilan edebiliriz. Bütün gün karşısında, "Ama Başbaş çoğ güzel şeyler yaptı yeaa."!

@ccanannnn: CNN Türk Ayşenur Arslan'ın işine son vermiş. RTE A. Arslan'a da geçmiş olsuna gider mi? Sorumlusu kendileri değilmiş gibi..

@IDogan: Ayşenur Arslan ile CNN Türk'ün yolları ayrılmış. Haftaiçi 11 kuşağındaki Balyoz propagandasını izleyemeyeceğiz artık!

@selamiince: Asıl acı olan Ayşenur Arslan'ın işine, herkesin gözü önünde adeta meydan dayağı atılarak son verilmesidir.

@vecide11: Her türlü haksızlığı, hukuksuzluğu ekrana taşıyıp, karşısında olduğunu cesurca savunan Ayşenur Arslan'a yapılan haksızlık.

@asliaydintasbas: Ayşenur Arslan.... söyleyecek lafım kalmadı artık.

@barisyarkadas: Ayşenur Arslan, hayatında belki de ilk kez işsiz kaldığına sevinmiştir...

@ttatari: Ayşenur Arslan da gittiyse şimdi sırada kim var?

@SmSzr: Hafta içi her gün saat 11'de CnnTürk ekranları karşısında olurdum.Tek sebebi Ayşenur Arslan'dı.Yazıklar olsun Medya Mahallesini kaldıranlara

@ZaytsevVasili: CNN Türk'te Ayşenur Arslan'ın"Akif Beki"İle Hazırlayıp Sunduğu Medya Mahallesi,İktidarın Baskısına Dayanamadı Ve Yayından Kaldırıldı.

@601sokak: CNN Türk "Medya Mahallesi"ni kaldırmakla yetinmemiş, Ayşenur Arslan ile "yolları" da ayırmış..Katran ve tüye bulamadıklarına şükür..

@ccanannnn: Ayşenur Arslan'ın işten çıkarılmasını "bana dokunmayan yılan.." mantığıyla seyreden meslektaşları olduğu sürece değişmez bu düzen...

@selamiince: Asıl acı olan Ayşenur Arslan'ın işine, herkesin gözü önünde adeta meydan dayağı atılarak son verilmesidir.