Gündem
22 Tem 2011 13:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:36

MEDYA MAHALLESİ'NE TUTUKLU MUHABİRİN ÖYKÜSÜ DAMGA VURDU!

Medya Mahallesi, ilginç bir tutuklu gazeteci öyküsüyle dikkat çekerken Ayşenur Arslan şaşkınlıktan ne diyeceğini bilemedi...VİDEO

Ayşenur Arslan’ın hazırladığı Medya Mahallesi’ne ilginç bir tutuklu gazeteci öyküsü damga vurdu. Milliyet yazarı Aslı Aydıntaşbaş, cezaevinde olan DİHA muhabiri Hamdiye Çifçti’nin öyküsünü anlatınca Ayşnenur Arslan şaşkınlıktan ne diyeceğini bilemedi.

Aydıntaşbaş, iddianemeyi incelediğini ve Çiftçi’nin bir eylem sırasında çektiği fotoğraf nedeniyle ’terör örgütünün propagandasını yaptığı’ gerekçesiyle tutuklandığını söyledi. Polislerin bir çocuğa şiddet uygularken görülen fotoğrafın iddianamedeki tek kanıt olduğunu söyleyen Aydıntaşbaş, Hamdiye Çiftçi’nin daha önce Anadolu Ajansı’nın Hakkari muhabirliğini yaptığını söyledi. Cezaevindeki gazeteciler tartışmasının Mustafa Balbay, Nedim Şener gibi isimler üzerinden yürüdüğünü vurgulayan Milliyet yazarı sorunun bu isimlerle sınırlı olmadığını söyledi.

Ayşenur Arslan ise DİHA muhabirinin tutuklanma öyküsü karşısında şaşkınlığını gizleyemezken, Aydıntaşbaş’tan detayları öğrenmek istedi. Tutuklu muhabirin durumuna hayli üzüldüğü gözlenen Arslan ’nasıl olur da haberimiz olmaz bunlardan’ diye sordu.

 AYŞENUR ARSLAN’IN ŞOK OLDUĞU ANLAR! VİDEO