Medya
24 Ağu 2022 09:39 Son Güncelleme: 24 Ağu 2022 12:04

Medya kulislerinde Fatih Portakal bombası! Adı o kanalla anılıyor…

İsmail Küçükkaya'nın Halk TV ile anlaşmasının ardından Fatih Portakal’la ilgili de yeni bir gelişme yaşandı. Portakal’ın ünlü medya patronundan teklif aldığı öğrenildi.

Yeni yayın dönemi öncesinde TV kanallarında hareketlilik başladı. İlk bombayı Halk TV patlattı. Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu, 10 yıldır FOX TV'de Çalar Saat programıyla izleyicilerin karşısına çıkan İsmail Küçükkaya'nın Halk TV'ye transfer olduğunu duyurdu.

'FATİH PORTAKAL'A DA TEKLİF GİTTİ' İDDİASI

Bu transfer haberinin ardından medya kulisleri yeni bir iddia ile çalkalanmaya başladı. Cafer Mahiroğlu’nun, bir dönem FOX TV'de ana haber bültenini sunan Fatih Portakal’a da teklif götürdüğü ileri sürüldü ve bu haber medya kulislerine bomba gibi düştü.

İlerleyen saatlerde ise Portakal’dan iddiaları yalanlayan açıklama geldi:

“İnternete girdim. Gitti gidiyor haberleri. Benim bir yere gittiğim filan yok. Halimden memnunum. ‘Onla görüşüyor, oraya gidiyor’ diye yazılanlar medyanın klasik ‘tık yapılsın’ haberleri. Olursa da ilk ben duyururum merak etmeyin. Not: son cümleye de bir anlam yüklemeyin lütfen…”

İsmail Küçükkaya ile Fatih Portakal uzun süre FOX TV'de iyi bir ikili olmuştu. Sabah kuşağında İsmail Küçükkaya, akşam kuşağında ise Fatih Portakal, yüksek reyting rakamlarıyla FOX TV'yi zirveye taşıyordu.