Gündem
19 Oca 2019 00:38 Son Güncelleme: 19 Oca 2019 00:44

Medya dünyasının acı kaybı! Tekin Cebeci hayata veda etti!

Uzun yıllar Basın İlan Kurumu'nda görev alan Yurt Gazetesi eski Yazı İşleri Koordinatörü Tekin Cebeci yaşamını yitirdi. 

Tekin Cebeci'nin ölüm haberini Ankara'nın deneyimli gazetecilerinden Nahit Duru duyurdu. 

Duru, Facebook hesabından şu mesajı paylaştı: 

Yılların dostu, gazeteci kardeşim Tekin Cebeci'nin ölümünü büyük üzüntü ile öğrendim. Tekin Cebeci'ye rahmet, ailesine, gazeteci dostlarına ve sevenlerine sabır diliyorum. O'nu hep gülen yüzü ve sevgi dolu yüreğiyle anacağız. Işıklarda uyu.

Haberi sosyal medya hesabından duyuran CHP eski İstanbul Milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş, 'Gazeteciliğe başlamamda katkısı olan, akrabam ve meslek büyüğüm Tekin Cebeci'yi kaybettik.Bab-ı Ali kuşağının son temsilcilerinden Tekin Abi'yi cumartesi günü öğlen namazına müteakiben Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii'nden uğurlayacağız. ' ifadelerini kullandı. 

TGC’DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI 

TGC Yönetim Kurulu,  Tekin Cebeci’nin vefatının ardından başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda “Üyemiz Tekin Cebeci’yi kaybettik. Uzun yıllar gazetecilik mesleğine hizmet eden Tekin Cebeci’nin ailesine ve basın topluluğumuza baş sağlığı diliyoruz” denildi. 

Tekin Cebeci'nin cenazesi 19 Ocak 2019 Cumartesi günü Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camisi’nde kılınacak öğle namazının ardından toprağa verilecek. 

TEKİN CEBECİ  KİMDİR? 

1957’de Kars’ta doğdu.  Kars Alparslan Lisesi’ni bitirdi. Mesleğe 1973’de Akşam Gazetesi’nde başladı. Akşam, Güneş, Günaydın, Takvim, Aydınlık, Yurt ve İstanbul gazetelerinde sayfa sekreteri olarak çalıştı.

ETİKETLER
#tekin cebeci #vefat