Polemik & Kulis
18 Mayıs 2020 17:40 Son Güncelleme: 19 Mayıs 2020 12:58

Medya dünyasının acı kaybı! Duayen gazeteci ve şair kansere yenik düştü!

Medya dünyasının sevilen ismi uzun süredir verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Çeşitli ulusal gazetelerde çalıştıktan sonra geçtiği belediye basın danışmanlığında çok önemli görevler üstlenen Mustafa Holoğlu’ndan acı bir haber geldi.

Medyaradar’ın ulaştığı bilgilere göre; 65 yaşındaki duayen gazeteci, uzun süredir mücadele ettiği akciğer kanserine yenik düştü.

Gazeteci kimliği kadar şair kimliği ile de bilinen Holoğlu’nun birçok şiir kitabı bulunuyordu. Usta kalem aynı zamanda Fatih Kısaparmak’ın bazı şarkı sözlerini de yazan isimdi.

Holoğlu’nun cenazesi Çarşamba günü Eyüp Sultan Camii'nden kaldırılacak.

KENDİ AĞZINDAN MUSTAFA HOLOĞLU KİMDİR?

Kökenimiz Of Trabzon, 1955 yılında doğmuşum. Rahmetli edebiyat Öğretmenim Yaşar Tiryaki'nin gösterdiği yoldan gitmiş Önce alaylı sonra da mektepli gazeteci olmuşum. Ardından Bâb-ı Ali de çeşitli ulusal gazetelerde çalıştım sonra Istanbul Belediyesi, Marmara ve Boğazları Birliği, Türkiye Belediyeler Birliği ve Büyükçekmece, Eyüp, Fatih, Bahçelievler Belediyesi basın danışmanlığı yaptım. Rahmetli Valimiz Recep Yazıcıoğlu'nun, Ismet Gürbüz Civelek'in, Ali Haydar Öner'in ve sanatçılar Fatih Kısaparmak, Berrin ve Kürşat'ın da basın danışmanlığını yaptım.

ETİKETLER
#Mustafa Holoğlu