Gündem
08 Nis 2021 12:57 Son Güncelleme: 08 Nis 2021 13:36

Medya dünyasından acı haber! O kanalın sahibi koronaya yenik düştü

Koronavirüs nedeniyle ölümler devam ederken, medya dünyasından acı bir haber geldi. Kanal D'de muhabirlik ve editörlük yaptıktan sonra ulusal bir televizyon kanalı da kuran Bülent Aydoğdu koronavirüse yenildi.

Medya dünyasında acı gün! Yıllarca Kanal D'de muhabirlik ve editörlük yaptıktan sonra kendi televizyon kanalını kuran Bülent Aydoğdu koronavirüse yenik düştü. 

43 yaşında ve 3 çocuk sahibi olan Bülent Aydoğdu'nun vefat haberini bir dönem Kanal D'de mesai arkadaşlığı yapan Cem Tekel sosyal medyadan duyurdu. Acı haber televizyon muhabirleri arasında derin üzüntü yarattı. 

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

cem tekel (@cemtekell)'in paylaştığı bir gönderi

Bülent Aydoğdu, 1978 yılında, Samsun'un Çarşamba ilçesi Ulaş Köyü’nde doğmuştu. 1994 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar fakültesini kazandı ve bir süre devam etti ancak daha sonra ara verdi. Marmara Üniversitesi Radyo TV ve Sinema bölümünü bitirdi. 

Üniversite yıllarında, Kanal D TV haber merkezinde çalışmaya başladı. 1998 yılında başladığı habercilik serüveninde muhabirlik ve editörlük yaptı.

Marmara Üniversitesi Sosyal Bilgiler Fakültesinde, “28 Şubat sürecinde Demokrasi” konulu teziyle yüksek lisans yaptı. 

İnşaat ve emlak sektörüne ilgi duyuyordu. Sektöründeki bilgisini birleştirerek emlak sektöründe ulusal yayın yapan BizimEv TV kanalını kurdu. 2007 yılında ticaret hayatına girerek  inşaat işleri yaptı.

Bahçeşehir Üniversitesi’nde kentsel dönüşüm alanında eğitim aldı. Siyasete girerek İstanbul Çekmeköy Belediyesi’nde belediye meclis üyesi seçildi.