Reklam PR
18 Eki 2012 10:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:16

MEDYA DÜNYASINA TAZE KAN! HANGİ ÜNLÜ GRUP DERGİ ÇIKARTIYOR? (MEDYARADAR- ÖZEL)

Sanayi ve ticaret sektöründeki dev grup hem müzik piyasasına hem de medya dünyasına hızlı bir giriş yaptı.

Yaklaşık 20 yıldır sanayi ve ticaret sektörlerinde hizmet veren Ulusoy Grup, bünyesinde oluşturduğu ULS Yapım ile hem müzik piyasasına hem de medya dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Bir süre önce Türk pop müziği şarkıcısı Şimal’i müzikseverler buluşturan ULS Yapım, Ticaret&Siyaset isimli dergiyle medya dünyasında da yerini aldı.

Türkiye genelinde satışa sunulan derginin dağıtımı, Sabah Grubu’na bağlı Turkuaz Dağıtım tarafından yapılıyor.
 
Ulusoy Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Ulusoy, uzun süredir medyada yer almak için projeler ürettiklerini söyleyerek “Bu kararı yayın danışmanız Ali Şentürk ile birlikte aldık. Güçlü bir ekip oluşturduk. Siyaset ve ticaret dünyasına yön verecek a kalite bir dergi hazırladık” diye konuştu.
 
Siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimleriyle söyleşilerin yer alacağı Ticaret ve Siyaset dergisi, ekonomi ve politika haberciliğini bir araya getiriyor.

Dergide, özel haberler, dosyalar, konusunda uzman isimlerin hazırladığı analizler, siyaset ve iş dünyasına dair en son gelişmeler yer alacak.

Derginin yayın danışmanlığını Kral FM DJ’i Ali Şentürk (Afrikalı Ali), yayın direktörlüğünü Başat Özcivelek ve yazı işleri müdürlüğünü ise Gürol Kenar yapıyor.



MEDYARADAR- ÖZEL