Gündem
24 Mar 2011 14:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:09

MEDYA DERNEĞİ'NİN MEDYA OKULU PROJESİ BAŞLIYOR

Medya Derneği ve İstanbul Şehir Üniversitesi İletişim Fakültesi işbirliği ile "Medya Okulu" adı altında eğitim programı başlatılıyor.

Toplam 7 hafta sürecek Medya Okulu Eğitim Programı’na medyayı profesyonel olarak tanımak isteyen ve sektörde kendini geliştirmek isteyenler katılabilecek. 16 Nisan’da başlayıp, 28 Mayıs’ta sona erecek olan eğitim programı her cumartesi İstanbul Şehir Üniversitesi’nin Altunizade Yerleşkesi’nde 13:00 ile 16:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Eğitimlerde Türkiye’nin önde gelen gazetecileri ile medya yöneticileri ders verecek.

Sektöre kalifiye eleman kazandıracak

Medyadaki değişimi anlamak, haberciliğin temellerini kavramak, gazete, TV, radyo ve internet yayıncılığının işleyişini  öğrenmek, yeni medya araçlarını tanımak ve basın özgürlüğü ile medya etiği konularında bilgilenmek isteyenlerin başvurabileceği programa eksiksiz katılanlara sertifika verilecek. Medya sektörüne kalifiye eleman kazandırmayı da hedefleyen bu programa başvurmak isteyenlerin bir özgeçmiş ve neden bu programa katılmak istediklerine dair bir yazı ile ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.
7 Haftalık Kurs Ücreti : 250 TL

Son Başvuru Tarihi: 9 Nisan