Gündem
13 Haz 2010 08:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:22

MEDYA DERNEĞİ KÖŞK'E ÇIKTI! PEKİ NELER KONUŞULDU?

Medya Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Salih Memecan, Gül ile medyanın durumunu ve teknolojik gelişmeleri konuştuklarını söyledi.

Memecan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile medyanın genel durumunu ve son teknolojik gelişmeleri konuştuklarını söyledi.

 Gül ile Tarabya'daki Huber Köşkü'ndeki  görüşmelerinin  ardından gazetecilere açıklama yapan Memecan, nezaket ziyaretinde bulundukları Cumhurbaşkanı Gül'e dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdiklerini kaydetti.

 Görüşmede medyanın geleceğiyle ilgili konuları konuştuklarını ifade eden Memecan, ''Medyanın genel durumunu, son teknolojik gelişmeleri konuştuk. Youtube ve Google meselesini de konuştuk. Bu konuda daha önce de açıklaması olmuştu. Böyle bir yasağın olmaması gerektiği konusunda o da bizimle hemfikir. Dernek olarak bu konuda faaliyetimizin olduğunu ve çok yakında kendilerine bilgi vereceğimizi  anlattık . Bu konunun vergi ayağının da bulunduğunu söyledik'' dedi.

 Bir gazetecinin ''İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım'ın İsrail ajanı gazetecilerin olduğu yönündeki açıklamasının konuşulup konuşulmadığını'' sorduğu Memecan, ''Hayır konuşmadık, gündeme de gelmedi. Bu açıklama  insanları zan altında bırakıyor. Eğer varsa böyle bir şey bunun hemen açıklanmasında  yarar var. Genel bir laf olduğunu zannetmiyorum'' diye  cevap  verdi.