Gündem
10 Eyl 2012 12:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:07

MEDYA BU DÜĞÜNDE BULUŞTU!(MEDYARADAR/ÖZEL)

Kanal 24 Muhabiri Ramazan Cin, İhlas Haber Ajansı (İHA) İstanbul editörü Çiğdem Kumaş ile dünya evine girdi. Düğün, medya buluşmasına dönüştü.

Haber kanalı 24’te uzun süredir görev yapan polis-adliye muhabiri Ramazan Cin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Florya Sosyal Tesisleri’ndeki Havuzlu Bahçe’de düzenlenen düğün töreniyle evlendi. İHA Editörü Çiğdem Kumaş ile hayatını birleştiren Cin’in düğünü büyük bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

Damadın nihak şahidi Kanal 24 Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut olurken, gelinin şahitliğini ise İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, İHA’nın eski genel müdürü Fevzi Kahraman yaptı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlama mesajı ile katıldığı düğünde NTV, Habertürk, Kanal 24 ve TGRT Haber’in ünlü sunucuları da vardı. Fuat Kozluklu, Buse Biçer, Remziye Demirkol ve Seda Selek’in de aralarında bulunduğu ünlü ekran yüzleri genç çifti yalnız bırakmadı.

Kanal 24 ve İHA ekibi tam kadro düğünde yer alırken, televizyon, gazete ve haber ajanslarında yönetici, spiker, muhabir ve kameraman olarak görev yapan 300’e yakın gazeteci bu düğünde buluştu. Düğün, televizyon ve gazetecilerilerin buluşmasına neden oldu. Çift, nikah töreninin ardından gazeteci dostlarıyla doyasıya eğlendi.

Medyaradar ailesi olarak biz de genç çifti tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.



MEDYARADAR/ÖZEL