Reklam PR
05 Tem 2023 12:39 Son Güncelleme: 05 Tem 2023 12:42

Medicana Sağlık Grubu iletişim ajansını seçti

1992 yılından bu yana sağlık hizmeti veren, sektörde öncü yatırımları ile adından söz ettiren Medicana Sağlık Grubu, ajansını seçti. Medicana, Contactplus İletişim Hizmetleri ile çalışacak.

Kurulduğu 1992 yılından bu yana 10 binin üzerinde çalışanı ile hastalarına modern tıbbın son imkânlarını sunan Medicana Sağlık Grubu, Contactplus İletişim Hizmetleri ile çalışmaya başladı.

Yaptığı yatırımlar ve sunduğu hizmet ile özel sağlık sektöründe öncü olmayı sürdüren Medicana Sağlık Grubu, İstanbul, Ankara, İzmir, Konya, Samsun, Sivas ve Bursa'da yer alan 14 hastanesiyle uluslararası standartlarda sağlık hizmeti sunuyor. Hastanelerinin modern mimarı yapıları, uzman kadrosu, sağlık sektöründeki başarıları ile uluslararası hastaların da tedavi olmak için tercih ettiği bir grup olan Medicana, İstanbul başta olmak üzere hastanelerine yenilerini eklemek için çalışmalarını sürdürüyor. 

Contactplus İletişim Hizmetleri, Medicana Sağlık Grubu’nun kurumsal iletişim, lider iletişimi, kriz iletişimi, stratejik medya ilişkileri yönetimi görevlerini üstlenecek. 19 yıldır sürdürdüğü çalışmalarla, sektörün öne çıkan şirketlerinden biri olan Contactplus İletişim Hizmetleri, teknoloji, gıda, sağlık, turizm, kozmetik ve e-ticaret gibi birçok farklı alandaki müşterilerine yaratıcı ve stratejik çözümler sunuyor.