Reklam PR
09 Ağu 2012 19:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:00

MEDIALIFE İFTARINA REKLAM SEKTÖRÜ AKIN ETTİ

Medialife ve Medialiven ajans tarafından düzenlenen iftar yemeği birbirinden önemli davetlilerle görkemli bir şekilde geçti.

 
İftar yemeğine; Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Fenerbahçe eski asbaşkanı Ali Koç, Koç Holding Medya İlişkileri Direktörü Gökhan Akça, Zer A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Akarca ve Aysun Özmen, Group M Türkiye CEO’su Demet İkiler, Mind Share Genel Müdür Yardımcıları Işıl Sevinç, Akın Engin, Bala Atahan, Universall McCann Genel Müdürü Tolga Üner ve yardımcısı Funda Tezay, People Ajans Genel Müdürü Banun Erkıran ve yardımcısı İbrahim Şahin katıldılar.

‘SEKTÖRE SİNERJİ GETİRDİK’
Yemek sonrası bir konuşma yapan Medialife ve Medialiven Ajans Başkanı Fuat Guguloğlu, “Katılan herkese çok teşekkür ediyorum, bizlere güç verdiler. Sektöre renk ve sinerji getirdiğimize inanıyorum. Kısa zamanda çok yol aldık. Hizmet aldığımız ve verdiğimiz kişilerle bir aradayız. Ancak en kısa zamanda sektördeki tüm kurumlara da hizmet veren bir halde olacağız. Reklam sektörünün %75’ini burada oturan insanlar temsil ediyor. Kalan kurumlara da en yakın zamanda ulaşacağız ve onlara da hizmet vermekten mutluluk duyacağız. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz“ dedi.