Reklam PR
02 Eyl 2010 04:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:35

MEDIACAT FELİS ÖDÜLLERİ'NİN SAHİPLERİ BELLİ OLDU!

MediaCat dergisi tarafından en iyi medya fikirlerini ve stratejilerini ödüllendirmek üzere bu yıl beşincisi düzenlenen MediaCat Felis Ödülleri'nin kazananları belirlendi.

23 farklı kategorideki ödüllerin sahipleri 21 Eylül tarihinde Four Seasons Bosphorus Hotel’de yapılacak olan törende ödüllerini alacak. Gecede Felis Ödülleri Jüri Büyük Özel Ödülü de sahibini bulacak.
 
En iyi medya fikir ve stratejilerini teşvik etmeyi amaçlayan MediaCat Felis Ödülleri’nin bu yılki birincilerini belirlemek için 26 Ağustos’ta ana jüri oylaması yapıldı. Ana jüri oylamasında kısa listeye kalan 138 çalışma tekrar değerlendirildi ve 23 farklı kategorideki birinciler belli oldu. Yapılan toplantıda jürinin mecra kategorilerinin birincileri arasından yaptığı son değerlendirmeyle de Felis Ödülleri Jüri Büyük Özel Ödülü’nün sahibi belirlendi.
 
26 Ağustos’taki ana jüri toplantısına katılarak 5. MediaCat Felis Ödülleri’nin sahiplerini belirleyen isimler şöyle: OMD Türkiye Genel Müdürü Oğuz Yavuz, MEC İletişim ve Medya Planlama Genel Müdürü Banu Tekin, Mindshare Genel Müdür Yardımcısı Özer Sata, Mediacom Genel Müdürü Bülent Yar, Media Teamwork Ajans Başkanı Fırat Yavaş, Maxus Genel Müdürü Oylum Akkoyunlu, Memorial Sağlık Grubu Medya ve İletişim Koordinatörü Yeliz Soydan Şengün, Garanti Bankası Kurumsal Marka Yönetimi ve Pazarlama İletişimi Birim Müdürü Elif Güvenen, TTnet Genel Müdür Yardımcısı Murat Onuk, Microsoft Türkiye Pazarlama Müdürü Aygen Onar Uluer, BSH Ev Aletleri Marka Pazarlama Direktörü Hakan Turalı, P&G Marka ve Medya Operasyonları Genel Müdürü Eser Arıcı, Petrol Ofisi Pazarlama Müdürü Acun Güneş, Sabah Gazetesi Reklam Genel Müdürü R. Emre Taylar, ATV Reklam Genel Müdürü Didem Ural Gücüm, Stroer Kentvizyon Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Yüksel, Danone Pazarlama Direktörü Billur Kaymak ve Vodafone Türkiye Pazarlama İletişimi Bölüm Başkanı Gizem Keçeci
 
Ana sponsorluğunu ATV, Sabah ve Stroer Kentvizyon’un üstlendiği, 21 Eylül tarihinde Four Seasons Bosphorus’ta gerçekleşecek olan ödül töreninde dağıtılacak ödüllerin kategorileri ise şöyle:
 
Mecra Kategorileri:
1) En İyi Televizyon Medya Kullanımı
2) En İyi Gazete Medya Kullanımı
3) En İyi Dergi Medya Kullanımı
4) En İyi Sinema Medya Kullanımı
5) En İyi Açıkhava / Out-of-Home Medya Kullanımı
6) En İyi Indoor Medya Kullanımı
7) En İyi Radyo Medya Kullanımı
8) En İyi İnternet - İnteraktif Medya Kullanımı
9) En İyi Mobil Medya Kullanımı
10) En İyi Yeni Medya Kullanımı
11) En İyi Çoklu Medya Kullanımı
12) En İyi Doğrudan Pazarlama Kullanımı
13) En İyi Sponsorluk Kullanımı
14) En İyi Yerel Medya Kullanımı
15) En İyi Digital Signage Medya Kullanımı
 
Hedef Kitle Kategorileri:
1) Gençlik (18 yaşına kadar)
2) Genç Yetişkinler (18–34 yaş arası)
3) Tüm Yetişkinler
4) Erkekler
5) Kadınlar
6) Özel Hedef Kitleler (Emekliler, öğretmenler ve üst gelir grubu gibi niş segmentler)
7) Ticari İletişim (Business-to-Business)
8) Kamu Yararı (Kâr amacı taşımayan dernekler, yardım kuruluşları ve bağış kampanyaları gibi)
 
Bu yıl MediaCat Felis Ödülleri için 59 ajans, 1 Temmuz 2009-30 Haziran 2010 tarihleri arasında uygulanmış 383 farklı çalışmayla başvurmuştu ve ön jüri oylamasının ardından bu çalışmalardan 138’i kısa listeye kalmıştı.

ETİKETLER
#mediacat #felis