Reklam PR
26 Ağu 2010 14:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:34

MEDIACAT FELIS ÖDÜLLERİ'NDE KISA LİSTEYE KALANLAR BELLİ OLDU!

MediaCat bu yıl beşincisi düzenlenen MediaCat Felis Ödülleri'nde ön jüri oylamasının ardından kısa listeye kalan projeler belirlendi.

MediaCat dergisi tarafından en iyi medya fikirlerini ve stratejilerini ödüllendirmek üzere bu yıl beşincisi düzenlenen MediaCat Felis Ödülleri’nde ön jüri oylamasının ardından kısa listeye kalan projeler belirlendi.

59 ajansın 383 farklı çalışmayla başvurduğu 5. MediaCat Felis Ödülleri’nde kısa listeye kalan ajansların içinde 18 farklı işiyle 10 farklı kategoride aday olan Mindshare dikkat çekiyor. Mindshare’i 16 farklı çalışmasıyla kısa listeye kalan Starcom izliyor.

Ön elemeyi geçen çalışmalar, 26 Ağustos tarihinde ana jüri tarafından tekrar değerlendirilecek. Değerlendirme sonucunda 5. MediaCat Felis Ödülleri’nin 23 farklı kategoride birincileri belirlenecek. 5. MediaCat Felis Ödülleri’nin sahiplerini belirleyecek olan ana jürideki isimler şöyle: OMD Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Yavuz, MEC İletişim ve Medya Planlama Genel Müdürü Banu Tekin, Mindshare Grup Direktörü Özer Sata, Mediacom Genel Müdürü Bülent Yar, Mediateam Ajans Başkanı Fırat Yavaş, Maxus Genel Müdürü Oylum Akkoyunlu, Memorial Sağlık Grubu Medya ve İletişim Koordinatörü Yeliz Soydan Şengün, Garanti Bankası Ödeme Sistemleri Kurumsal Marka Yönetimi ve Pazarlama İletişimi Birim Müdürü Elif Güvenen, TTNET Genel Müdür Yardımcısı Murat Onuk, Microsoft Türkiye Pazarlama Müdürü Aygen Onar Uluer, BSH Ev Aletleri Marka Pazarlama Direktörü Hakan Turalı, P&G Marka ve Medya Operasyonları Genel Müdürü Eser Arıcı, Petrol Ofisi Pazarlama Müdürü Acun Güneş, Sabah Gazetesi Reklam Genel Müdürü R. Emre Taylar, ATV Reklam Genel Müdürü Didem Ural Gücüm, Stroer Kentvizyon Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Yüksel, Danone Pazarlama Direktörü Billur Kaymak ve Vodafone Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt. 

Bu yıl ilk defa oluşturulan, halka açık alanlarda bilgilendirme ya da reklam amaçlı gösterilen video ve multimedya çalışmalarının ödüllendirileceği Digital Signage Medya Kullanımı kategorisinde aday olan ajanslar şöyle: “Ruffles - En Kafadar” işiyle Wanda Digital, "Bentley ile Şehir Turu” işiyle Mobilera ve “Beyoğlu Dijital İnteraktif Ekranlar Projesi”yle Cereyan Medya.  

5. MediaCat Felis Ödülleri sahiplerini, ana sponsorluğunu ATV, Sabah ve Stroer Kentvizyon’un üstlendiği, 21 Eylül tarihinde Four Seasons Bosphorus’ta gerçekleşecek olan ödül töreninde bulacak.