Televizyon
13 Eyl 2013 10:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:39

MEDCEZİR OYUNCULARINDAN DİZİYLE İLGİLİ ÖZEL TÜYOLAR!

Star'ın O.C'den uyarlanan ve yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği iddialı dizisi “Medcezir” başlıyor..

O.C'den uyarlanan ve yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği dizide Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Hazar Ergüçlü, Mine Tugay, Taner Ölmez ve Şebnem Dönmez başrolleri paylaşıyor.

SETTE ÇOK EĞLENİYORUZ

Dizide 'Yaman Koper' karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy, “Daha küçük yaşlardayken O.C'yi biraz izlemiştim. Senaryoyu okuduğumda, izlediğimden çok daha güzel
ve farklı olduğunu gördüm. Kahkahanın eksik olmadığı bir set diyebiliriz... Set aralarında gerçekten çok gülüp eğleniyoruz” diyor. Yönetmenliğini Ali Bilgin'in, senaristliğini  Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu'nun üstlendiği “Medcezir”de Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Hazar Ergüçlü, Mine Tugay, Taner Ölmez, Şebnem Dönmez, Murat Aygen ve Can Gürzap başlıca rolleri paylaşıyor. Dizi bu akşam saat 20.00'da Star TV'de başlıyor

O.C'DEN ÇOK DAHA FARKLI VE GÜZEL

ÇAĞATAY ULUSOY
(YAMAN KOPER)

Dizide canlandıracağınız karakterden bahseder misiniz?
Yaman, küçükken babasının onları terk etmesiyle travmalarla dolu zor bir çocukluk geçirmiş. Babası olmadığı için abisini kendine rol model alıyor. Kahraman gibi gördüğü abisi yüzünden hapse düşecekken bir anda hayatı değişiyor ve asıl serüven başlıyor.

Dizide sizi en çok etkileyen ne oldu?
Daha küçük yaşlardayken O.C'yi biraz izlemiştim. Yapımcımız Kerem Çatay, bu projeden bahsettiğinde ve senaryoyu okuduğumda, izlediğimden çok daha güzel ve farklı olduğunu gördüm. Senaristlerimiz Ece ve Melek'in kalemini zaten hep çok sevmişimdir. Bu projede beraber çalışacak olmak da ayrıca heyecanlandırdı beni.

Medcezir seti nasıl bir set?
Kahkahanın eksik olmadığı bir set   diyebiliriz... Herkes çekimler sırasında işini  son derece profesyonel bir şekilde yapıyor ve sonrasında da set aralarında gerçekten çok   gülüp eğleniyoruz.

HIRS DOLU BİR KADIN

ŞEBNEM DÖNMEZ
(SUDE BEYLİCE)

Dizide hangi karakteri canlandıyorsunuz? 
Sude, kenar mahallede büyümüş ve genç yaşta eşi Faruk'la tanışıp sınıf atlamış bir kadın. Yüksek sınıf, zengin insanlar arasında olmak onun için herşeyden önemli. Fakat zaman içinde karakterinin bu hırslı özellikleri sebebiyle kırılmalar dönüşümler  yaşayacak.

Dizinin kadrosuna nasıl dahil oldunuz?
Dizinin yapım şirketi Ay Yapım'la geçtiğimiz sezon “Kuzey Güney”de çalışmıştık. ‘Sude' karakteri için ilk teklif aldığımda emin olamadım çünkü Sude daha önce oynadığım hiçbir karaktere benzemiyordu.

YELKEN DERSİ ALDIM

TANER ÖLMEZ
(MERT SEREZ)

Dizideki karakteriniz  bahseder misiniz?
Mert, zengin bir ailede yetişmiş ancak içinde olduğu çevredeki yaşıtları gibi zengin hayatı yaşamayan bir genç. Yelkene karşı büyük bir tutkusu var.

Set ortamı nasıl?
Setimiz mükemmel. Sanki bu ekiple yıllardır birlikte çalışıyormuşuz gibi hissediyorum. Setimiz olmadığı zamanlarda dışarıda buluşuyoruz.

Mert rolüne nasıl hazırlandınız?
Mert, çocukluğundan beri yelken yapan, bir karakter olduğu için ben de öncelikle spora ağırlık verdim. Yaklaşık 6-7 kilo verdim, saçlarımı uzattım, yelken dersleri aldım.

EZBER BOZAN BİR BABA ROLÜ

BARIŞ FALAY
(SELİM SEREZ)

Dizide canlandırdığınız karakterden bahseder misiniz?
Selim işinde çok başarılı ve idealist bir avukat. Eşine çok aşık, ailesine çok bağlı, oğluyla iyi ilişkileri olan ideal bir baba.

Bu projede sizi etkileyen ne oldu?
Öncelikle beni etkileyen hikayesi ve karakter oldu. Bu proje gündeme geldikten sonra dizinin orijinalini izledim. Ne yalan söyleyeyim bizim versiyon orijinalinden bile daha iyi. Yönetmenimiz Ali Bilgin de önemli bir etken oldu. Ece ve Melek ile birlikte çok iyi bir dünya yarattılar.

Set ortamınızdan bahseder misiniz?
Güzel bir set ortamı var. Yönetmenimiz Ali Bilgin'in bu konuda önemli bir yeri var tabii. Disiplinli ve oyuncuyu rahatlatan bir yönetmen.

Rolünüz için özel bir hazırlığınız oldu mu?
Rol, ezber bozan bir baba rolü. Sakin ama enerjisi hiç düşmeyen bir adam Selim. Ben öncelikle masa başında uğraşmayı seviyorum rolle. Böyle yapınca oynarken düşünmek zorunda kalmıyorum.

KOSTÜMLER HARİKA

MİNE TUGAY
(ENDER SEREZ)

Dizide canlandıracağınız karakter nasıl biri?
Ender, zengin bir iş adamının kızı. Başarılı bir mimar aynı zamanda. Hayatındaki güç dengeleri kocası Selim'le tanışmasıyla değişiyor. Sosyal statüsü gereği köşeleri olan mantıklı bir kadın ama bu köşeleri duyarlılığını tamamen yok etmemiş.

Seyirciler bu diziyi neden izlemeli?
İyi bir senaryo ve pek çok açıdan zengin bir proje. Yeni başlamış bir dizi gibi değil. Yıllardır var olan bir dizi tadı alacak seyirci bence.

Rol için özel bir hazırlığınız oldu mu? 
Masa başı çalışması sağlam yapıldı. Okuma provalarımız ve senaristlerimizle sohbetlerimiz; karakteri oluşturmamıza yön verdi. Ayrıca kostüm ve makyaj da harika hazırlanmıştı. Oynamak kısmı kalıyor bana sadece. Onu da keyifle yapıyorum.

SERENAY SARIKAYA (MİRA BEYLİCE)

Mira, cemiyet hayatının en gözde kızı. Bir iş adamının oğluyla flört ediyor. Herkes günün birinde evleneceklerini biliyor. Ama Yaman'ı ilk gördüğü an, bu adamın farklı olduğunu hissediyor.

HAZAR ERGÜÇLÜ

Eylül, Mira ile aynı ‘akvaryum'a gözlerini açmış, yaşadığı çevreden başka hiçbir şeyle çok da fazla ilgilenmeyen, ailesinin imkanlarından keyfince faydalanan hayat dolu, çok renkli bir kız.