Televizyon
04 Eyl 2014 14:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:38

Medcezir Kore'den ödülle dönüyor!

Star TV ekranlarında yayınlanan Medcezir' 9. Seul Drama Ödülleri'nden ödülle geliyor.

Medcezir, Seul Drama Ödülleri’nde En İyi Dizi dalında Gümüş Ödül’e layık görüldü! Uluslararası dizi sektörünün yoğun ilgi gösterdiği ödül töreninde dünya çapında iddialı rakiplerinin arasından 2.lik ödülüne layık görülen  Medcezir’in ödülünü başrol oyuncularından Çağatay Ulusoy ve senaryo yazarı Ece Yörenç aldı.

Medcezir’in 9. Uluslararası Seul Drama Ödülleri’nde En İyi Dizi ve En İyi Erkek Oyuncu kategorilerinde finale kalmasının ardından 4 Eylül’de düzenlenen ödül töreni için Seul’e giden Çağatay Ulusoy ve Ece Yörenç, Kore’den ödülle dönüyor!

En İyi Dizi dalında, 2.lik ödülü olan Gümüş Ödül’e layık görülen dizinin ödülünü Çağatay Ulusoy ve Ece Yörenç birlikte aldı.  Ulusoy’un Korece "Dost ve kardeş ülke Kore, merhaba. Hepinizi seviyorum, çok teşekkür ederim" sözleri büyük alkış topladı. Konuşmasına İngilizce devam eden Ulusoy’un ardından söz alan Ece Yörenç de tüm Medcezir ekibine ve Ay Yapım'a teşekkür etti.

KORELİLERDEN ÇAĞATAY ULUSOY’A SEVGİ SELİ

Ödül töreninden bir gün önce Medcezir dizisi için özel bir gösterim düzenleyen Seul Drama Ödülleri Organizasyon komitesi, gösterim sonrası için de bir söyleşi organize etti. Söyleşiye katılanlar arasında Çağatay Ulusoy’un ismini en doğru telaffuz edebilen kişi ödül törenine davetiye kazandı. Medcezir dizisinin yıldızı Çağatay Ulusoy’a Koreli hayranları büyük ilgi gösterdi. Ulusoy, Koreli hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.