Televizyon
13 Haz 2015 10:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:39

Medcezir ekranlara veda etti, sosyal medya sallandı!

Ekranların sevilen dizisi Medcezir dün akşam son bölümüyle final yaptı.

Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy, Barış Falay, Hazar Ergüçlü ve Taner Ölmez'in başrollerinde oynadığı Medcezir dizisi 77. bölümüyle ekranla veda etti.

Önce ağlattı sonra güldürdü

Sevilen dizi Medcezir, hayranlarına sürpriz bir final hazırladı. Önce ağlatan sonra güldüren finalde  ameliyata giren Mira ve Orkun tarafından bıçaklanan Yaman'ın öldüğünü düşünen dizinin sevenleri duygusal anlar yaşadı. Beyin tümörü olan Mira bütün tedavilere rağmen iyileşemedi ve son umut olarak ameliyata girdi. Orkun'un bıçakladığı Yaman ise Mira'yı görebilmek için hastaneye gitti. Mira'yı gören Yaman, aşırı kan kaybettiğinden dolayı dayanamadı ve yere yığıldı.

Medcezir'de bu sahneden sonra 3 aylık bir zaman atlaması yapıldı. Mira ve Yaman'ın dışındaki karakterlerin gösterildiği sahnelerden dolayı izleyiciler Mira ile Yaman'ın öldüğünü sandı. Dizinin finalinde ise gerçek ortaya çıktı. Mira'nın tedavi olduğu ve Yaman'la birlikte olduğu gösterildi.

Mutlu sonla biten Medcezir dizisi sosyal medya da büyük ilgi çekti. Twitter'da #hicunutmayacağız hashtagi oluşturan Medcezir sevenleri uzun bir süre duygu ve düşüncelerini sosyal medyada paylaştılar.