Gündem
15 Eki 2014 08:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:49

Meclis’te ‘saat’ kavgası; Küfrederek saldırdı!

17 Aralık’taki ‘Rüşvet Operasyonu’ sonrasında Ekonomi Bakanlığı’ndan istifa etmek zorunda kalan Zafer Çağlayan ile CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz arasında, TBMM kulisinde ‘saat’ tartışması çıktı.

17 Aralık sürecinde ismi, kendisine ‘rüşvet’ olarak saat verildiği iddiasıyla gündeme gelen Çağlayan ile Yıkılmaz arasındaki tartışma, yumruklaşmanın eşiğinden döndü. Yıkılmaz’ın anlatımına göre olay şöyle yaşandı:

KÜFREDEREK SALDIRDI
“Bolu Milletvekilimiz Sayın Tanju Özcan ve Bolu’dan gelen diğer partililerimizle birlikte yemekhaneden çıkıp Sayın Genel Başkanımızı dinlemek için grup toplantı salonuna doğru gidiyorduk. Kulise girdiğimizde gayriihtiyari Zafer Çağlayan ile göz göze geldik. O sırada arkada kalan arkadaşlarımı toparlamak için geriye döndüm, bir kez daha göz göze geldik. O sırada da arkadaşlarıma dönüp saatimi gösterip, ‘Arkadaşlar geç kalıyoruz, acele etmeliyiz’ dedim. Kendisi, ‘Ne bakıyorsun bana’ diye çıkıştı. ‘Sen neden bakıyorsun’ dedim. ‘Ben bakarım, sen bakamazsın’ dedi. Ben de ‘O zaman ben de saatime bakıyorum’ karşılığını verdim. Bunu söyleyince korumalarıyla birlikte küfürler ederek üstüme yürüdü, araya girenler tarafından durduruldu, vurmayı başaramadı.”

KAPIYA KADAR GELMİŞ
CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ise, “Heyetle grup toplantısına doğru giderken, arkamda gerçekleşti olay. Müdahale ettik, arkadaşımızı grup toplantı salonuna soktuk. Grup toplantısı sırasında kapıya kadar gelmiş Çağlayan” dedi.