Gündem
05 Mayıs 2014 15:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:08

Meclis TV kapalı MO TV açık

Meclis'teki görüşmeler sırasında Meclis TV yayın yapamıyor ancak eski gazeteci ve CHP İstanbul Milletvekili, tabletiyle Genel Kurul'dan internet üzerinden canlı yayınla olan biteni aktarıyor.

TBMM'de bugün eski bakanlar için rüşvet, irtikap, görevi kötüye kullanma suçlarına ilişkin fezlekeler uyarınca soruşturma komisyonu açılıp açılmaması ele alınacak. Meclis'teki görüşmeler sırasında Meclis TV yayın yapmayacak ama eski gazeteci ve CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, tabletiyle Genel Kurul'dan internet üzerinden canlı yayınla olan biteni aktarıyor. Melda Onur'un bu yayınına MO TV adı verildi bile.

Hürriyet'ten Zeynep Gürcanlı'nın haberine göre muhalefet kulisinde gözde isim Melda Onur... Önünde bir laptopla yanında kendisine şarj desteği verecek olan yardımcılarıyla oturan Melda Onur'a hemen hemen tüm vekiller ''Yayın yapacak mısın?'' sorusunu yöneltiyorlar.

Ve sosyal medyadan paylaşmak üzere yayının yapılacağı adresi istiyorlar...

Görüşmelerin uzun süreceğini hesaplayan Onur, en büyük endişesinin tabletin şarj durumu olacağını söylüyordu.

8 SAAT SÜRELİ TABLET
Bunu Twitter'dan da paylaşan Onur'a sendika.org'tan 8 saat şarj süreli tablet geldi.

AK Parti milletvekilleri, öğleden sonra toplanacak TBMM Genel Kurulu öncesinde, Genel Merkez'de kahvaltıda bir araya geldiler.

AK Partili vekillere, Genel Merkez tarafından TBMM'deki görüşmeler sırasında "gerginlik çıkarmayın, gerginlikten uzak durun, laf atanlara yanıt vermeyin" tavsiyelerinde bulunulması bekleniyor.