Spor
02 Oca 2024 00:34 Son Güncelleme: 02 Oca 2024 00:35

Mbappe'den transferde ters köşe

Real Madrid'in her transfer döneminde kadrosuna katmak için büyük çaba sarfettiği ancak Paris Saint-Germain'den koparamadığı süper yıldız Kylian Mbappe'ye Premier League yolu göründü.

Paris Saint-Germain'le sözleşmesinin tamamlanmasına 6 ay kalan Kylian Mbappe'nin Fransa'dan ayrılması bekleniyor. Futbol dünyası 23 yaşındaki süper yıldızın Real Madrid formasına giymesini beklerken devreye Liverpool girdi.

Fransız basınında yer alan haberlere göre; Real Madrid'in yanı sıra Mbappe ile Liverpool da ilgileniyor. Mbappe'nin de Liverpool'dan gelen ilginin farkında olduğu ve İngiltere'ye gitme fikrinin ağırlık kazanmaya başladığı öne sürüldü.

SALAH'IN YERİNE MBAPPE

Mısırlı yıldız Muhammed Salah'ın Suudi Arabistan ekiplerinden aldığı cazip teklifleri değerlendirmeye aldığı ve ayrılığı ara transfer döneminde de dahi gerçekleşebileceği iddia edildi.

Premier League'de şampiyonluk mücadelesi veren Jürgen Klopp'un takımı olası Salah ayrılığında Mbappe için Real Madrid'den daha cazip bir teklif sunacak.

Paris Saint-Germain ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Mbappe, 1 Ocak'tan itibaren istediği kulüplerle transfer görüşmesi yapma özgürlüğüne erişti.

PSG'de bu sezon 22 maça çıkan Kylian Mbappe, 21 gol attı ve 1 asist yaptı.

ETİKETLER
#Mbappe #psg #klopp #takım