Gündem
05 Mar 2012 11:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:24

MAVİ MARMARA GEMİSİNİN AKTİVİSTİ ÜNLÜ AKTÖR EVLENDİ!

Filistin davasının simgelerinden biri haline gelen Mavi Marmara gemisi ekibinde de olan ünlü oyuncu evlendi..

Yakışıklı oyuncu Sinan Albayrak, cumartesi gecesi Funda Zeynep Ekincioğlu ile Büyük Kulüp’te gerçekleşen bir düğünle dünyaevine girdi. Yaklaşık altı aydır birlikte oldukları öğrenilen çiftin nikah şahitliğini, Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış ve Metin Albayrak yaptı.

İLK DANS "HOŞGELDİN"LE

Çift, ilk danslarını Sezen Aksu’nun ’Hoşgeldin’ şarkısıyla yaptı. Yeni evlilerin balayını yaz aylarında yapacakları öğrenildi.

1973- Almanya doğumlu Albayrak, oyunculuğa tiyatroda başladı. Gazeteci Hakan Albayrak’ın da kardeşi olan oyuncu, bugüne kadar pek çok film ve dizide seyirci karşısına çıktı. Rol aldığı yapımlar arasında "Ferhunde Hanımlar", "Kara Melek", "Yılan Hikayesi", "Şaşıfelek Çıkmazı", "Kurtlar Vadisi", "Omuz Omuza", "Beyaz Gelincik" ve "Parmaklıklar Ardında" yer alıyor.

MAVİ MARMARA’DAYDI

Albayrak sinemada ise "Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım", "Her Şey Çok Güzel Olacak", "Döngel Kârhanesi", "Çinliler Geliyor", "Sis ve Gece", "Zeynep’in Sekiz Günü" ve "Eşrefpaşalılar" filmlerinde kamera karşısına geçti.

Albayrak, oyunculuğunun yanı sıra iki yıl önce Gazze’ye yönelik ablukayı kırmak için uluslar arası bir katılımla yola çıkan ve daha sonra Filistin davasının simgelerinden biri haline gelen Mavi Marmara gemisi ekibine katılmasıyla da hatırlanıyor.