Spor
05 Şub 2024 11:00 Son Güncelleme: 05 Şub 2024 11:04

Mauro Icardi'den Okan Buruk'a hakem isyanı: Bana karşı iyi niyetli değiller

Galatasaray’da Mauro Icardi sonunda isyan etti. Arjantinli forvet, son olarak Samsunspor maçında kendisine yapılan müdahaleye penaltı verilmemesine sert tepki gösterdi.

Hakemlerden şikâyetçi olan Galatasaray’ın golcüsü Mauro Icardi, teknik direktör Okan Buruk'la yaptığı konuşmada “Bana karşı sert oynamak serbest herhalde. Bu kadar da olmaz artık. Her maçta verilmeyen en az bir penaltı oluyor ama ne hakemler görüyor ne de VAR’da bu görünüyor” diye sitem etti.

Galatasaray’da Mauro Icardi sonunda isyan etti. Arjantinli forvet, son olarak Samsunspor maçında kendisine yapılan müdahaleye penaltı verilmemesine sert tepki gösterdi.

Saha içinde yaşadığı problemi Teknik Direktör Okan Buruk ile paylaşan Icardi, “Hemen hemen her maçta aynı şeyi yaşıyorum. Bunu anlamakta zorlanıyorum. Bana karşı sert oynamak serbest herhalde. Bu kadar da olmaz. Her karşılaşmada verilmeyen en az bir penaltı oluyor ama ne hakemler görüyor ne de VAR’da bu görünüyor. Bana karşı hakemler iyi niyetli değiller” ifadelerini kullandı.

Icardi’ye yapılan faullere yöneticiler de sert tepki gösterdi. Sarı-kırmızılı idareciler, “Hatay deplasmanında son dakikada ayağına basıldı. Beşiktaş maçında Ghezzal’ın darbesi ile zaten sakatlandı ama yine verilmedi. Fenerbahçe derbisinde sağ kroşe yedi ama VAR çağrılmadı. Gaziantep da net faule penaltı verilmedi. Samsunspor deplasmanında ise çekilmesi bariz penaltı iken Fenerbahçe maçında olduğu gibi VAR’daki Mustafa İlker Coşkun bizi şaşırtmadı ve hakemi çağırmadı” diye konuştu.

Barış Alper Avrupa'nın radarında
Cim-Bom’da üçüncü sezonunda bambaşka bir noktaya evrilen ve son dönemde adından çok söz ettiren Barış Alper Yılmaz, İngiliz ve İtalyan takımlarının radarına girdi.

23 yaşındaki oyuncunun yükselen performansı gözden kaçmadı. Milli Takım’da forvet, Galatasaray’da ise bazen sol bekte, bazen sağ bekte veya kanatta oynayan genç oyuncu, güçlü fiziği ve bitmeyen enerjisi ile talep edilen bir isim haline geldi.