Mauro Icardi - Wanda Nara'nın ayrılığı kısa sürdü! Dudak dudağa paylaşım...

Mauro Icardi ile Wanda Nara çiftinin olayları bitmek bilmiyor! Wanda Nara, Galatasaray'a yeni transfer olan Icardi ile ayrıldıklarını resmen açıklamıştı. Nara'nın açıklamasında, "Bunu yaşamak benim için çok acı verici. Anlayış rica ediyorum." ifadeleri yer almıştı. Ayrılık sonrası Icardi'den de bir paylaşım gelmiş ve Arjantinli yıldız, Nara ile mesajlaşmalarını açığa çıkarmıştı. Mauro Icardi bu kez yaptığı paylaşımla barıştıklarını açıkladı.

Mauro Icardi - Wanda Nara'nın ayrılığı kısa sürdü! Dudak dudağa paylaşım... - Sayfa 1

Galatasaray'ın sezon başında Fransa'nın Paris Saint-Germain takımından kiralık olarak transfer ettiği Mauro Icardi, aşk hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Daha önce ayrıldıklarını açıklayan Mauro Icardi & Wanda Nara çifti, yeniden barıştı.

112
Mauro Icardi - Wanda Nara'nın ayrılığı kısa sürdü! Dudak dudağa paylaşım... - Sayfa 2

AYRILIĞI DUYURMUŞTU

Wanda Nara ve Mauro Icardi çiftinin ilişkisi, uzun süredir kamuoyunda gündeme geliyordu. İkilinin ilişkilerinin sarsıldığı ve aradaki güvenin sallantıda olduğuna dair çıkan iddiaların sonrasında Wanda Nara gerçeği açıklamıştı. Nara, Mauro Icardi ile ayrıldıklarını sosyal medya hesabından resmen duyurmuştu.

212
Mauro Icardi - Wanda Nara'nın ayrılığı kısa sürdü! Dudak dudağa paylaşım... - Sayfa 3

'ACI VERİCİ' NOTUYLA PAYLAŞTI

Kısa süre önce İstanbul'dan ayrılan ve İtalya'da bulunan Wanda Nara, paylaşımında Icardi'nin adını geçirmezken, ayrılığın kendisi için acı verici olduğunu ifade etmişti.

312
Mauro Icardi - Wanda Nara'nın ayrılığı kısa sürdü! Dudak dudağa paylaşım... - Sayfa 4

"ANLAYIŞ RİCA EDİYORUM"

"Bunu yaşamak benim için çok acı verici. Ancak maruz kaldığım şeyler ve medya spekülasyonlarını göz önüne alınca insanların bunu benden bilmelerini tercih ediyorum. Açıklığa kavuşturacak başka bir şeyim yok. Bu ayrılık hakkında herhangi bir ayrıntı vermeyeceğim. Sadece benim için değil, çocuklarımız için de anlayış rica ediyorum."

412