Mauro Icardi, Galatasaray'da kalacak mı? Wanda Nara, İtalyan basınına açıkladı!

Spor Toto Süper Lig'de ilk devrenin geride kalmasının ardından Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanmaya başladı. Sarı - kırmızılıların sezon başında Fransa Ligue 1 devi PSG'den kiraladığı Mauro Icardi, gösterdiği performansla büyük beğeni toplamıştı. Kısa sürede taraftarların sevgilisi haline gelen Arjantinli golcünün menajeri Wanda Nara, Icardi'nin Galatasaray'daki geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Mauro Icardi, Galatasaray'da kalacak mı? Wanda Nara, İtalyan basınına açıkladı! - Sayfa 1

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan ilk devreyi en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde 42 puanla liderlik koltuğunda tamamlayan Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken golcü oyuncu Mauro Icardi ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor.

115
Mauro Icardi, Galatasaray'da kalacak mı? Wanda Nara, İtalyan basınına açıkladı! - Sayfa 2

WANDA NARA'DAN FLAŞ SÖZLER

Sarı - kırmızılı formayla bu sezon 8 resmi maçta görev alan Arjantinli yıldız, 5 gol - 4 asistlik bir performans sergileyerek taraftarların sevgilisi haline gelmişti.

215
Mauro Icardi, Galatasaray'da kalacak mı? Wanda Nara, İtalyan basınına açıkladı! - Sayfa 3

FENERBAHÇE DERBİSİNDE ŞOV YAPTI

Icardi, özellikle deplasmanda oynanan Fenerbahçe derbisinde sonradan oyuna girmiş ve 1 gol - 1 asistlik oyunla teknik heyeti mest etmişti.

315
Mauro Icardi, Galatasaray'da kalacak mı? Wanda Nara, İtalyan basınına açıkladı! - Sayfa 4

BONSERVİSİ ALINACAK MI?

Mauro Icardi'nin bu performansı sonrasında sarı - kırmızılı futbolseverler, oyuncunun bonservisinin alınması için sosyal medyada birçok yorumda bulunmuştu. Yönetim de bu hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdürürken, sıcak bir gelişme yaşandı.

415