Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar'ın aşk hikayesi kalpleri ısıttı

TRT 1'in fenomen dizisi Masumlar Apartmanı'nda enerjisi yüksek bir rolle karşımıza çıkan Merve Dizdar ve Çok Güzel Hareketler 2'nin sevilen oyuncularından Gürhan Altundaşar'ın aşk hikayesi kalplerinizi ısıtacak.

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar'ın aşk hikayesi kalpleri ısıttı - Sayfa 1

Merve Dizdar da, Gürhan Altundaşar da uzun yıllar boyunca tiyatroculuk yaptı. Daha sonra da yolları Beşiktaş Kültür Merkezi'nde kesişti.

112
Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar'ın aşk hikayesi kalpleri ısıttı - Sayfa 2

İkisi de oyunculuk kariyerinde son derece başarılı. Merve Dizdar girdiği rollerdeki doğallığı ve samimiyetiyle dikkatlerimizi çekti, Gürhan Altundaşar ise oynadığı skeçlerdeki akıl almaz başarısıyla. 2016 yılında birbirlerine olan aşlarını ilan eden çiftimiz 2 sene boyunca flörtleşerek hayatına devam etti.

212
Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar'ın aşk hikayesi kalpleri ısıttı - Sayfa 3

Çiftimiz 2018 yılına gelince eğlenceli ilişkilerini bir adım daha ileri taşıyarak nişanlandı. Nişan törenlerinin olmazsa olmaz fotoğraflarından biri!

312
Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar'ın aşk hikayesi kalpleri ısıttı - Sayfa 4

Merve Dizdar'ın nişan fotoğrafının altına yazdığı not da kalplerimizi adeta eritti. Güzel oyuncumuz, "Muazzam bir duygu, muazzam bir anı. Yolların en değerlisi... Yeni başlangıçların en güzeli... Yolumuz daima aşk, sevgi, saygı, mutlulukla dolsun. Seni çok seviyorum nişanlım." diyordu.

412