Masumlar Apartmanı'nda üzen ayrılık! Veda mesajları geldi, final sahnesi yıktı geçti

Masumlar Apartmanı'ndana Naci'yi oynayan Tansel Öngel diziden ayrıldı mı herkesin merak konusu oldu. Konuya açıklık geldi.

Masumlar Apartmanı'nda üzen ayrılık! Veda mesajları geldi, final sahnesi yıktı geçti - Sayfa 1

Her Salı akşamı TRT 1 ekranlarında yayımlanan, herkesi ekranlara kilitleyen Masumlar Apartmanı dizisinde dün akşam hüzün hakimdi. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan ve gerçek bir hikayeyi anlatan Masumlar Apartmanı'nın 23 Mart Salı akşamı izleyici ile buluşan 27. bölümünde çarpıcı gelişmeler yaşandı.



120
Masumlar Apartmanı'nda üzen ayrılık! Veda mesajları geldi, final sahnesi yıktı geçti - Sayfa 2

Herkes Naci'nin dizide ayrılıp ayrılmadığını merak eder oldu. İzleyicilerin hayalleri Safiye ve Naci'nin mutlu bir şekilde hayat sürmeleriyken Naci'nin hastalığı yüzünden Ankara'ya dönme kararı derinden sarstı. Dizinin başlarında Naci'nin gitmediğini fark eden izleyici sevinse de hayal kırıklığı oluştu. Ezgi Mola, partneri Tansel Öngel için mesajını sosyal medyadan paylaştı.



220
Masumlar Apartmanı'nda üzen ayrılık! Veda mesajları geldi, final sahnesi yıktı geçti - Sayfa 3

Ezgi Mola'nın Instagram hesabından Tansel Öngel'i etiketleyerek "Sen de unutma beni, unutama beni. Tansel'cim" notunu yazdı. 





320
Masumlar Apartmanı'nda üzen ayrılık! Veda mesajları geldi, final sahnesi yıktı geçti - Sayfa 4

Öngel ise Mola'nın paylaşımını alıntı yaparak "İnsan olmaktan ve mesleğimden gurur duymak için sana bakmam yeter be canım partnerciğim" dedi. Maasumlar Apartmanı'nın Naci'si diziye böyle veda etmiş oldu.



420