Televizyon
23 Ara 2020 09:02 Son Güncelleme: 23 Ara 2020 09:29

Masumlar Apartmanı'nda şaşırtan final sahnesi!

Masumlar Apartmanı 15. bölümüyle TRT 1'de ekrana geldi. Masumlar Apartmanı'nın son bölüme Safiye'nin değişimi damga vurdu. Han ve Gülben şaşırtan bir karar alarak Safiye'yi lise aşkı Naci'yle yüz yüze getirdi

Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar'ın başrollerde oynadığı Masumlar Apartmanı, 15. yeni bölümüyle 22 Aralık Salı akşamı TRT 1'de ekrana geldi.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan ve gerçek bir hikayeyi anlatan Masumlar Apartmanı'nın son bölümüne Safiye ve Naci aşkı damga vurdu. Han ve Gülben, ablalarının Naci'yle olan fotoğraflarını hala sakladığını görünce beklenmedik bir hamle yaptı. Han, bir bahaneyle Safiye'yi üst kata çıkardı. Safiye ise kendisini bekleyen Naci'yi görünce büyük şok yaşadı.

SAFİYE'DEN NACİ'YE AŞK MESAJI

Mahalleden gitmeye hazırlanan Naci ise son defa karşısına çıktığı Safiye'ye eski günleri hatırlattı. Ancak yine annesinin hayaliyle yüz yüze gelen Safiye hiç bir şey hatırlamadığını söyleyerek Naci'yi tersledi. Final sahnesinde ise Safiye herkesi şaşırttı. Annesinin hayalini susturan Safiye, çizdiği kuş resmini cama yapıştırarak Naci'ye mesaj yolladı.