Diziler
29 Ara 2021 07:21 Son Güncelleme: 29 Ara 2021 07:24

Masumlar Apartmanı’nda herkesi şaşırtan final! Gizemli karakter böyle ortaya çıktı…

Masumlar Apartmanı son bölüm final sahnesinde ortaya çıkan gizemli karakter Mazo merak konusu oldu. Çöp toplayan Han'ın karşısına gece yarısı çıkan Mazo, ona meydan okudu. İkili arasında ise kavga yaşandı.

Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Melisa Şenolsun, Aslıhan Gürbüz, Tansel Öngel, Metin Coşkun, Atilla Şendil, Esra Coşkun, Uğur Uzunel, Gizem Katmer ve Emir Özden'in başrolleri paylaştığı Masumlar Apartmanı, 28 Aralık Salı akşamı 53. bölümüyle ekrana geldi. Masumlar Apartmanı son bölümde diziye Mazo adlı yeni bir karakter dahil oldu.

İşte o anlar...

ARMAĞAN OĞUZ KADROYA KATILDI

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın kadrosuna sürpriz bir isim katıldı. Son olarak yine TRT1'de yayınlanan 'Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı' dizisinde Radko'yu canlandıran Armağan Oğuz, Mazo rolüyle Masumlar Apartmanı'na transfer oldu.

 

Dizinin yeni karakteri Mazo, gece yarısı çöp toplayan Han'ın karşısına çıktı. Han'a bu bölgenin kendisine ait söyleyen Mazo meydan okudu. İkili arasında ise kavga yaşandı. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Mazo ve Han arasında nelerin yaşanacağı ise merak konusu oldu.

 

ARDA TÜRKMEN SÜRPRİZİ

Masumlar Apartmanı son bölüme ünlü şef Arda Türkmen konuk oyuncu olarak katıldı. Ailesine yemek vermek isteyen Gülben, mutfakta başarılı olamayınca Esat yardımına koştu.

 

Esat okuldan arkadaşı olan Arda Türkmen'i eve getirerek Gülben'e yardım etmesini istedi. Ünlü şef Türkmen ile Gülben yemekleri birlikte hazırladı.