Diziler
15 Ara 2021 08:17 Son Güncelleme: 15 Ara 2021 11:55

Masumlar Apartmanı’nda Gülben herkesi şaşırttı! Düğünden sonra…

Masumlar Apartmanı'nda beklenen düğün gerçekleşti ve sonunda Gülben ile Esat evlendi. Ünlü sanatçı Selami Şahin de dizideki düğün sahnesinde konuk oyuncu olarak rol aldı. Dizinin final sahnesinde ise düğünden sonra Esat'la evlerine giden Gülben ise herkesi şaşırttı.

Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Melisa Şenolsun, Aslıhan Gürbüz, Tansel Öngel, Metin Coşkun, Atilla Şendil, Esra Coşkun, Uğur Uzunel, Gizem Katmer ve Emir Özden'in başrolleri paylaştığı Masumlar Apartmanı, 14 Aralık Salı akşamı 51. bölümüyle ekrana geldi. Masumlar Apartmanı dizisinin son bölümüne Esat ve Gülben'in düğün sahnesi damga vurdu.

"NE OLUR GÖNDERME BENİ GERİ"

Yıllardır Esat'la evlenmeyi hayal eden Gülben, sonunda muradına kavuştu. Görkemli düğünde ünlü sanatçı Selami Şahin de sahne aldı.

 

Herkes Gülben'in sonunda mutluluğu yakaladığını düşünürken, final sahnesi ise şaşırttı.

 

Düğünden sonra Esat'la yaşayacakları eve giden Gülben, gelinliğini çıkarmak için yardım etmek isteyen Esat'ı odadan gönderdi.

 

Gülben daha sonra ise gelinliğini çıkartarak evden çıktı. Kardeşleri Han ve Safiye ile yaşadıkları eve gelen Gülben gözyaşlarına boğuldu. Han'a sarılan Gülben, "Yapamadım, duramadım o evde. Ne olur gönderme beni geri, yapamıyorum" diye ağladı. Han ise Gülben'i teselli etmeye çalıştı.

İşte o anlar…