Televizyon
05 Eyl 2020 12:14 Son Güncelleme: 05 Eyl 2020 12:16

Masumlar Apartmanı dizisinin afişi yayınlandı

TRT 1'de 15 Eylül Salı günü başlayacak olan, başrollerinde Birkan Sokullu ile Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı yeni dizi Masumlar Apartmanı'nın afişi yayınlandı.

TRT 1’in yeni dizisi 'Masumlar Apartmanı' 15 Eylül Salı günü TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. 'Masumlar Apartmanı' dizisinin afişi yayınlandı.

Gerçek bir hayat hikayesiyle izleyicilerin karşısına çıkacak olan dizi 'Masumlar Apartmanı' Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun 'Madalyonun içi' romanından esinlenerek hazırlandı.

Gerçek Bir Hayat Hikayesi

Dizinin konusu ise şöyle: Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. “Aşk”, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mı? Derenoğlu ailesine karşı verilecek bu savaşı aşk kazanacak mı?

Yaşam, aşk ve aileyle ilgili herkesin sadece kendine sorabildiği soruları anlatan Masumlar Apartmanı, gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan senaryosuyla 15 Eylül’de TRT 1’de başlıyor.